Skocz do zawartości

Ciuchy ze stanów ICON nowe Kaski też

Carry
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jezdże w ich kasku i nie ukrywam, że kask spe;nia moje wymagania. W porownania do Airoha za podobne pieniadze to jest zupelnie inna liga:) Co do kurtek to piszcie dam wam gg osob ktore maja to pogadacie:) Ja sam kupilem teraz sobie textyl, czekam az przyjdzie:)

Zajc, toś mnie zaskoczył :eek:

A jak z ich kurtkami?

To raczej amerykance Cie zaskoczyli -nie ja ;)

Rozgladam sie powoli za nowym kaskiem , i ten Icon z wygladu jest super. Myslalem ze bedzie fajna alternatywa dla (zbyt) popularnego XR1000. Ale po opiniach hamerykańców widzę ,że chyba nie ma sensu :icon_rolleyes: A o kurtkach tam też jest jeden post napisany :icon_razz: ;)

Jezdże w ich kasku i nie ukrywam, że kask spe;nia moje wymagania. W porownania do Airoha za podobne pieniadze to jest zupelnie inna liga:) Co do kurtek to piszcie dam wam gg osob ktore maja to pogadacie:) Ja sam kupilem teraz sobie textyl, czekam az przyjdzie:)

Ja nie wiem gdzie Ty widziales Airohy za ponad 2 tysiace złotych(bo tyle wołają za te Icony na allegro). Za te pieniądze to powinien być kask zrobiony na tip-top a nie z masą niedoróbek jak w jakims badziewnym Nitro :icon_rolleyes:

To raczej amerykance Cie zaskoczyli -nie ja ;)

Rozgladam sie powoli za nowym kaskiem , i ten Icon z wygladu jest super. Myslalem ze bedzie fajna alternatywa dla (zbyt) popularnego XR1000. Ale po opiniach hamerykańców widzę ,że chyba nie ma sensu :icon_rolleyes: A o kurtkach tam też jest jeden post napisany :icon_razz: ;)

Ja nie wiem gdzie Ty widziales Airohy za ponad 2 tysiace złotych(bo tyle wołają za te Icony na allegro). Za te pieniądze to powinien być kask zrobiony na tip-top a nie z masą niedoróbek jak w jakims badziewnym Nitro :icon_rolleyes:

Ja mam ten kask dokładnie w takim malowaniu. Poprzedio ujeżdżałem XR1000 i też zachciało mi sie zmian :banghead: , co do jakości to nie mam zastrzeżeń i jest podobna jak w SHOEI, ale aerodynamika i hałas to kosmos, wieje w nim jak w orzeszku, antyfog to porażka. Druga sprawa to wielkość skorupy, przy rozmiarze M jest wielka w porównaniu z XR1000.

Sory Carry

Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono

Nie no looz:) ja je sciagam za sporo mniej niz 2000:) moze dlatego wydaje mi sie ze relacja jakosc cena jest zajebista:)

Jeden z tych kaskow idzie do kolesia ktory mial juz taki model, i podczas wypadku mowi ze uratowal mu zycie i bierze taki sam. Opinia jest zawsze subiektywna. Np dla mnie w porownaniu do Airoh, Shark czy Lazer, ICON jest o niebo lepszy. Ale kazdy ma wlasna tabele:)

Ja osobiscie poleam ale tez nei bede namawial:)

Wszystko kwestia gustu:)

Edytowane przez Carry