Byłas600f Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Pewnego razu podczas przejażdżki,przy redukcji biegów klamka sprzęgła została mi w dłoni....Pomyślałem że nic tylko pękła linka.W garażu dobrałem się do kopułki,przy której zamontowany jest wysprzęglacz i linka.Ku mojemu zdziwieniu linka okazała się cała lecz uszkodzeniu uległa"zawleczka",która łączy linkę z resztą mechanizmu wysprzęglającego!I tu moja prośba,czy ktoś mógłby dalej podać mi informacje w jaki sposób dokonać wymiany,tzn.czy można wymienić tylko samą zawleczkę,czy trzeba wykręcać cały mechanizm wysprzęglający z pokrywy? Dane dot.moto: Suzuki GSXF 600 rok 1995 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagajnik Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Niestety nie da się tego wymienić oddzielnie. Chyba że znajdziesz ślusarza-artystę, który coś takiego zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byłas600f Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Tak też myślałem,bo raczej nie jestem zwolennikiem dorabiania w przydomowych warsztatach tego typu części mechanicznych!15 marca jest moto bajzel w Wawie,więc może uda mi sie tam kupić cały mechanizm.Dzięki bardzo za zainteresowanie!Maneta! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi