HunterM Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 To ze ten sam producent to ja wiem :) bardziej chodzilo mi o detale czy moze z czego innego protekrtory sa itp. :) Jest tu na forum taki gość Maciek PO, on sie zajmuje sprzedażą więc powinien być najlepiej poinformowany, zagadaj do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Jest tu na forum taki gość Maciek PO, on sie zajmuje sprzedażą więc powinien być najlepiej poinformowany, zagadaj do niego. dzieki :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi