kornol Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam, czy ktoś zna ten egzemplarz ? http://www.moto.allegro.pl/item546659349_h...orm_zobacz.html Interesuje mnie VTR, ale ta jest jednak bez owiewek( pewnie jakiś szlif) , ale interesuje mnie jak gada silnik, czy jest prosta ? Ktoś zna może ten motocykl ? pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Hejo, w pracy jestem i nie wyświetlają mi się zdjecia ale później oblukam. Ja osobiście nie znam gościa od VTR z Trzciany, ale jak chcesz to moge pojechać oblukać co w trawie piszczy np. w niedzielę :bigrazz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 jakbyś miał chwile wolnego czasu, to jak najbardziej :D podziekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Nie chcę straszyć ale obadajcie ramę, bo czuję że była spawana.. Po czym wnosisz? Tak z ciekawości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 hmm, to niedobrze jak polerowana, zły znak .... pewnie zostane przy XT na ten sezon jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 no nic, bedzie trzeba pewnie odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmx8 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam ten motocykl jest zaledwie 3 wiochy dalej ode mnie. Co do polerki to logiczne ze wypolerowane są profile bo nie są chropowate, jak odlewane części ramy, a co zatem idzie można to zrobić bez rozbierania motocykla na części pierwsze. motocykl często widywałem na trasie E4 przemieszczał się najczęściej na tylnym kole, ale wyposażony był w inny wydech o super brzmieniu. myślę ze nie wtopisz kupując go. a cena jest zachęcająca widziałem to ogłoszenie ale posiadał tam inny wydech i był droższy co za tym idzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 gość sprzedawał wcześniej na innych wydechach ale to samo moto? mam rozumieć że tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmx8 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Nie jestem w stanie wiele ci pomóc ale moto było wystawione jesienią na akcesoryjnych wydechach firmę zapomniałem ale i było wtedy droższe o ponad 1000zl. Później pojawiła się aukcja na oryginalnych no i teraz ta do której dałeś link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi