Gość leon77 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 nareszcie..... Suzuki XF650 Freewind, prawko zdałem w październiku, a w listopadzie go nabyłem. Rok 98 kupiony w salonie w kraju, kupowałem na ślepo nie znam się na motocyklach,ale wydawał się zadbany no i chyba taki jest, bo zrobiłem nim 300 km i dowiózł mnie bezpiecznie do domu. Do zobaczenia na szlaku : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Fajny moto na początek, zapodaj jakies fotki. Poczytaj sobie troche teorii na forum o technice jazdy (szczegolnie posty Tomika Kulika) i poćwicz w praktyce na jakims wolnym placu. Zycze gumowych drzew :) i lewa w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki_ Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Pogratulować! :lalag: Kolejny freewind na forum! :buttrock: :icon_mrgreen: Ja swojego mam od lipca i już trochę polatałem (m.in. byłem na mazurach w listopadzie). Jak narazie moto mi się dalej podoba, trzeba będzie go przed wiosną trochę dopieścić, ale ogólnie jest spoko. Przyzwyczajaj się do słabszej dostępności części, to trochę nietypowy motor na naszym rynku i za to go lubię. :cool: Wrzuć jakieś fotki i do zobaczenia na drodze kiedyś! :crossy: Edytowane 12 Lutego 2009 przez majki_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi