Sobol Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Co do akumulatora to ja nie wyjmowałem doładowywałem raz na 2-3 tygodnie i przepalałem szpeja ;D ....teraz patrząc na pogodę uśmiech z twarzy znika ...niestety ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Gładzior na zaśniedziałe styki nie dawaj WD40 trza sobie kupić ELEKTROSOL i popsikać na zaśniedziałe styki będzie git. Uwierz mi na słowo stary elektryk ci to mówi. Sklepie motoryzacyjnym na Kościuszki koło Kubusia kiedyś to kupowałem. Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Gładzior na zaśniedziałe styki nie dawaj WD40 trza sobie kupić ELEKTROSOL i popsikać na zaśniedziałe styki będzie git. Uwierz mi na słowo stary elektryk ci to mówi. Sklepie motoryzacyjnym na Kościuszki koło Kubusia kiedyś to kupowałem. Hmm, a czemu konkretnie WD-40 nie? Wiele osób mówi, że WD-40 jak najbardziej może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Hmm, a czemu konkretnie WD-40 nie? Wiele osób mówi, że WD-40 jak najbardziej może być. Mówi Ci Pan Elektryk :icon_mrgreen: że nie warto , a Ty koniecznie wnikasz czemu . Masz gotową recepte , jak nie pasuje użyj WD-40 , opisz rezultat i razem sie pośmiejemy :icon_twisted: Edytowane 8 Marca 2009 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 a może tak :crossy: ładna pogoda :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 (edytowane) Ja chętnie :buttrock: :crossy: ale dopiero jutro :icon_evil: Edytowane 21 Marca 2009 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ja chętnie :buttrock: :crossy: ale dopiero jutro :icon_evil: o której no sta :lalag: rym Jetcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Wracajać do tematu ... smigacie coś ? bo patrze za okno i pogoda ***owa. I czy jest tu ktoś w niższym przedziale wiekowym chętny do pośmigania w ciepły dzień ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Wracajać do tematu ... smigacie coś ? bo patrze za okno i pogoda ***owa. I czy jest tu ktoś w niższym przedziale wiekowym chętny do pośmigania w ciepły dzień ;> Niższy przedział wiekowy to chyba na 4um sqterów :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi