Titi Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 No i jutro na sankach sobie pojeździmy :banghead: , a może by tak faktycznie jakąś sannę zorganizować :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 no to zamykamy sezon :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 no to zamykamy sezon :)) Może drzwiami się pobaw ? zamykam ... otwieram ... :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) cóż zrobić jak pogoda płata figle :)) PS. na allegro widziałem pług do Twojej VX :)) wziął byś pomógł drogowcom bo ich zima zaskoczyła znowu :)))) Edytowane 14 Lutego 2009 przez mucha56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) VX to bardziej piaskarka .... bo się sypie :icon_twisted: :icon_mrgreen: Edytowane 14 Lutego 2009 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 jaki właściciel taki motor ::)))))))))))))))))) <żart> :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Wy jezdzicie, a ja tylko marzę o tym, żeby pojeździć. Tymczasowo akumulator zdechł. Edytowane 17 Lutego 2009 przez nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Tylko tymczasowo czy definitywnie :icon_question: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 no ja też mam ten problem, zapomniałem o akmulatorze na troche i po paru miesiącach nie dało rady nim odpalić. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No co wy śnieg po kolana a wy motory odpalacie?? ostatnio na kładzie po śniegu śmigałem :) niezła jazda pod prostowniki je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 No co wy śnieg po kolana a wy motory odpalacie?? ostatnio na kładzie po śniegu śmigałem :) niezła jazda pod prostowniki je Co do prostownika to ja radze uwazac :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Wy jezdzicie, a ja tylko marzę o tym, żeby pojeździć. Tymczasowo akumulator zdechł. Akumulator wyjmuje się na zimę droga koleżanko i chociaż raz wskazane jest go podładować, tym bardziej że masz nowy sprzęt i szkoda go zmarnować :biggrin: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 25 kwietnia 2009 jest oficjalne otwarcie sezonu motocyklowego w Radomiu-narazie pewna jest tylko data, jak będę pewny programu-dam znać. :flesje: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ależ dzisiaj kusiło, żeby dosiąść :icon_rolleyes: Wiał taki wiosenny wietrzyk i było bardzo cieplutko :wink: Ps. Jak mi kontrolka nie łączy to co trzeba z nią zrobić? Potraktować WD-40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ależ dzisiaj kusiło, żeby dosiąść :icon_rolleyes: Wiał taki wiosenny wietrzyk i było bardzo cieplutko :wink: Ps. Jak mi kontrolka nie łączy to co trzeba z nią zrobić? Potraktować WD-40? Bylo ladnie. Pol dnia przesiedzialem w garazu skladajac sprzeta (zagladalem pod spudnice mojej kochance). Juz odpalilem zeby zagrzac kiedy sie zorientowalem, ze nie dziala postojowe. Mialem dac sobie z nim spokoj, ale przypomnialo mi sie jeszcze, ze nie dokrecilem reflektorow :banghead: ... i znowu zdejmowanie owiewek... Jak skonczylem bylo juz ciemno i ze smigania nici; moze w weekend... Zasniedziale pewnie masz styki, zrob przeglad elektryki. Nie psikaj WD-40! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi