Fenix69 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Oj bedzie sie dzialo :buttrock: Bedziem lupic dziewice, palic dobytek, gwalcic staruszki czy jakos tak podobnie :icon_mrgreen: to wreszcie do palenia przywieziesz mzrzanne czy staruszki bo nie wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Lina już jest :) nawet dwie :P Pasów transportowych to u mnie kilkanaście sztuk jest, niestety pasy mają względnie ostre krawędzie, nie chcę żeby się krew polała... no i linę łatwiej złapać ;) Co do wymagań do kręcenia waty cukrowej, to ja chyba spełniam, więc jak by odpukać wpadł sanepid to ja stanę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 bo nie wiem o co kaman Aaaaaaaaaaaa wszystko bedziem palic :buttrock: :icon_mrgreen: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 No to stanowisko podpalacza zajmuje majkel. Ja mogę przyjąc etet łupiciela dziewic (jeśli można się do tak zacnej inicjatywy podłączyć ;) ). Pozostaje jeszcze wakat na stanowisku gwałciciela staruszek - jacys chętni?? :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 to wreszcie że jak Co mam wziąć? cukierki? kiełbase? Bo najpierw że bida a potem że grochówki będzie full Konkretnie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Weź kiełbasę. :biggrin: no tak - ale w spodniach i plecaku, czy tylko w spodniach (opcja tylko w plecaku jest nie dostępna) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 no tak - ale w spodniach i plecaku, czy tylko w spodniach (opcja tylko w plecaku jest nie dostępna) :icon_mrgreen: Skoro tylko jedna opcja jest dostepna .... :clap: :buttrock: Pamietaj ze beda Harcerki :icon_razz: :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Powaga, założę świeże bokserki. :biggrin: ja cie ... a to nie święta jeszcze :icon_mrgreen: i w takim układzie na święta będą już w tym roku troszkę znoszone :icon_mrgreen: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ja cie ... a to nie święta jeszcze :icon_mrgreen: i w takim układzie na święta będą już w tym roku troszkę znoszone :icon_mrgreen: hehe Oj, chłopy ,chłopy...Jak zwykle Wasza dyskusja schodzi poniżej...pasa :icon_mrgreen: Jedziemy dla i do dzieci, nie zapominać Panowie,a swoje hormony schować glęboko do kieszeni, na czas trwania zabawy w DD :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Oj, chłopy ,chłopy...Jak zwykle Wasza dyskusja schodzi poniżej...pasa :icon_mrgreen: Jedziemy dla i do dzieci, nie zapominać Panowie,a swoje hormony schować glęboko do kieszeni, na czas trwania zabawy w DD :icon_razz: Wyluzuj - wiemy po co jedziemy :-) Będzie dobrze i się spiszemy :-D A ręce na kołderce będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Jedziemy dla i do dzieci, nie zapominać Panowie No daj spokoj ..... :evil: A reszta towarzystwa bedzie niezadowolona ??? :eek: Tak nie mozna !!! :lapad: Co sobie pomysla o motocyklistach :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Pszczółko, nie chcę zapeszyć, ale sprawa w której do Ciebie ostatnio dzwoniłem będzie załatwiona pozytywnie :D i nie tak jak mówiłaś z wymiarem równym wynikowi działania 3x7 a dokładnie 6x7 ^^ Łapcie plakacik naszej akcji ;) mała rozdzielczość: http://img13.imageshack.us/img13/7336/wooki2.jpg Tutaj link do pełnej rozdzielczości: http://img14.imageshack.us/img14/7336/wooki2.jpg wszelkie wrzucenia na nasze-klasy mile widziane ;) Jeżeli ktoś może wydrukować parę sztuk w dużym formacie to można to rozkleić tu i tam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Łapcie plakacik naszej akcji ;) A pozwoleństwo na reklamę marki i użycie znaku firmowego jest? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 No niby tak, bo dlaczego na kasku jest napis na d ? ( i bynajmniej nie dupa :icon_mrgreen: ) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 I dupa - wczoraj jak się kładłem to była wiosna ... wstaję rano a tu w dupie zima i śnieg wszędzie:/ Słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi