Skocz do zawartości

Pierwszy dzień wiosny

Wookash
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Oj bedzie sie dzialo :buttrock:

Bedziem lupic dziewice, palic dobytek, gwalcic staruszki czy jakos tak podobnie :icon_mrgreen:

to wreszcie do palenia przywieziesz mzrzanne czy staruszki bo nie wiem o co kaman

Lina już jest :) nawet dwie :P

Pasów transportowych to u mnie kilkanaście sztuk jest, niestety pasy mają względnie ostre krawędzie, nie chcę żeby się krew polała... no i linę łatwiej złapać ;)

Co do wymagań do kręcenia waty cukrowej, to ja chyba spełniam, więc jak by odpukać wpadł sanepid to ja stanę xD

No to stanowisko podpalacza zajmuje majkel. Ja mogę przyjąc etet łupiciela dziewic (jeśli można się do tak zacnej inicjatywy podłączyć ;) ). Pozostaje jeszcze wakat na stanowisku gwałciciela staruszek - jacys chętni?? :icon_razz: :icon_mrgreen:

no tak - ale w spodniach i plecaku, czy tylko w spodniach (opcja tylko w plecaku jest nie dostępna) :icon_mrgreen:

Skoro tylko jedna opcja jest dostepna .... :clap: :buttrock:

Pamietaj ze beda Harcerki :icon_razz: :lalag:

ISRA: 27062
SREU: 614

ja cie ... a to nie święta jeszcze :icon_mrgreen:

i w takim układzie na święta będą już w tym roku troszkę znoszone :icon_mrgreen: hehe

Oj, chłopy ,chłopy...Jak zwykle Wasza dyskusja schodzi poniżej...pasa :icon_mrgreen: Jedziemy dla i do dzieci, nie zapominać Panowie,a swoje hormony schować glęboko do kieszeni, na czas trwania zabawy w DD :icon_razz:

Oj, chłopy ,chłopy...Jak zwykle Wasza dyskusja schodzi poniżej...pasa :icon_mrgreen: Jedziemy dla i do dzieci, nie zapominać Panowie,a swoje hormony schować glęboko do kieszeni, na czas trwania zabawy w DD :icon_razz:

Wyluzuj - wiemy po co jedziemy :-)

Będzie dobrze i się spiszemy :-D

A ręce na kołderce będą

Jedziemy dla i do dzieci, nie zapominać Panowie

No daj spokoj ..... :evil:

A reszta towarzystwa bedzie niezadowolona ??? :eek:

Tak nie mozna !!! :lapad:

Co sobie pomysla o motocyklistach :crossy:

ISRA: 27062
SREU: 614

Pszczółko, nie chcę zapeszyć, ale sprawa w której do Ciebie ostatnio dzwoniłem będzie załatwiona pozytywnie :D

i nie tak jak mówiłaś z wymiarem równym wynikowi działania 3x7

a dokładnie 6x7 ^^

Łapcie plakacik naszej akcji ;)

mała rozdzielczość:

http://img13.imageshack.us/img13/7336/wooki2.jpg

Tutaj link do pełnej rozdzielczości:

http://img14.imageshack.us/img14/7336/wooki2.jpg

wszelkie wrzucenia na nasze-klasy mile widziane ;)

Jeżeli ktoś może wydrukować parę sztuk w dużym formacie to można to rozkleić tu i tam ;)