mariuuuszek Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam, wie ktos moze jaki model filtra powietrza pasuje do Suzuki GSX-R600 K4 Szukalem ale nie moglem znalezc ;/, Moze jeszcze jakis dobry i tani sklep internetowy ktos zaproponuje ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 np taki: http://www.allegro.pl/item531992262_filtr_...1000_k1_k4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuuuszek Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 ok dzieki, wiec nie ma zadnej róznicy czy to 600 czy 1000?? JEszcze jedno pytanie, wie ktos jak zdjac pokrywe od filtra?? Sruby po bokach odkreciłem ale za chu..... nie moge zdjac pokrywy. Wydaje mi sie ze sie ja przekreca ale w ktora strone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 mysle ze w serwisowce znajdziesz to jeszcze wiele innych ciekawych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 K&N SU-7504 Larsson nr. 3120069 - 200PLN lub inter-motors - 260PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi