Z3US Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Jeśli był by ktoś łaskaw i zeskanował mi tą kartę co musi się podpisać wychowawca, rodzić i ten u którego zdawał tety i jazdę. Dokładnie neiwem jak to wygląda, ale myślę że wiecie o co mi chodzi :buttrock: Zgóry wielkie thx. P.S. Bardzo mi na tym zależy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Tylko kto to ma ??? Ja musiałem to oddac dla nauczycielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 20 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 No właśnie. Może ktoś wie jak to wygląda i bym sobie na wordzie napisał :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 20 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Nitk nie ma tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Takie coś może być? : http://www.sarbo.pl/podstrony/arkusz_zalic...czen_ucznia.doc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 21 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 Tak, to jest to. Wielkie dzięki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi