Aśka Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Wygląda na to, że i ja jednak będę. Może wybierzemy się jakąś gromadką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Wygląda na to, że i ja jednak będę. Może wybierzemy się jakąś gromadką? Którego dnia ?? Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Pewnie sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Mam zamiar być w sobotę rano. Później najdzie się ludożerki i ciasno będzie :icon_evil: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ja mam wolne sobotę i niedziele. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Sobota o 10 pod wejściem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Sobota o 10 pod wejściem? OK :smile: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 No to git :) Ktoś jeszcze? Igorku, rozumiem, że też będziesz? :> A jakby mi jednak wypaliła ucieczka z Warszawy, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Sobota o 10 pod wejściem? Nie za wczesnie ? :eek: W sobote, po piatku kiedy jeszcze szumi w glowie :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Też będę w sobotę, ale czy na 10 zdążę :icon_question: :icon_rolleyes: W środku się znajdziemy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Też będę w sobotę, ale czy na 10 zdążę :icon_question: :icon_rolleyes: W środku się znajdziemy. pozdro Nie! Schowamy się przed Tobą! Ja pewnie za jakąś Yamaszką albo beemką, no chyba, że znów będzie MV Agusta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Nieludzka godzina, tak wcześnie na mury? Na moto czy na pivo? :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie! Schowamy się przed Tobą! Ja pewnie za jakąś Yamaszką albo beemką, no chyba, że znów będzie MV Agusta ;) Ja myślałem, że schowasz się za jakimś "ruskim bokserem" może z koszem :icon_twisted: :icon_twisted: :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 jestem w piatek, wykombinowalem ze jak sie zda krew to dostaje sie zaswiadczenie i dzien wolny :) czekolade sie dostanie :) wspomoze potrzebujacych no i moze skuter wygra :icon_razz: , a do tego mniej ludzi, wiecej do ogladania, hostessy jeszcze nie wymeczone :biggrin: no zyc nie umierac :buttrock: hehe pzdr :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Nie stary, piatek to 13 wiec :banghead: Sobota i to kolo 12 :clap: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi