kamillos50 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witajcie, mam problem z moją TZR-ką- chodzi o gaźnik. Kupiłem nowy, zapinam, a tu dead :banghead: nie chce odpalić. Zaglądałem do iglicy, pływaka, no wkońcu odpalił ale nie trzymał wysokich obrotów ani tym bardziej niskich :rolleyes: Wspólnymi siłami z ojcem znowu zaczęliśmy próby naprawcze. Najprawdopodobniej winowajcą jest pływak, ale już się męczymy 3 dzień i bez skutków więc moje pytanie. Może ktoś z was ma pomysł co to może być? Dysze są przepchane sprężarką także raczej nie o to chodzi. Mam gaźnik z Mielocha. Oto link: http://sklep.mieloch.pl/p...13caee8ecaecf10 Jeśli macie jakieś pomysły co to może być proszę o odp. A jeśli nie to napiszcie jakie znacie serwisy motorowerowe w Lublinie i okolicach bo już sam kompletnie się załamałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi