gsdude Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Jak gość miał typowy amerykański brzuszek i krótkie nóżki , to rzeczywiście mógł mieć problem z postawieniem całych stóp :icon_mrgreen: A tak na poważnie , to sam się przekonałeś że nawet na 800-setce nie jest żle.Ja widziałem jak do Gs 650 dakar przymierzała się dziewczyna o wzroście 168 cm i stwierdziła że to idealne moto dla niej , a przypuszczam że nie jesteś wątlejszej budowy niż ona więc jeśli Ci się to moto podoba to bierz śmiało.Ja bym się jednak zastanowił czy nie wybrać tej 800-setki , skoro mówisz że mierzyłeś i nie jest żle...po co za 2 lata rozglądać się za czymś większym ? :biggrin: Takie chuchro to nie jestem, nie jest zle. 800 jest extra ale duzo ciezsza od Dakara, poza tym jest tez kwestia ceny, za 800, nowke musze zaplacic z 14 000can$. za tego Dakara, z 2007 z przebiegiem 1500km facet chce ok 8000$, wiec roznica jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsdude Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Po co Gs owi dwie rury z tylu skoro z jednej tylko leci? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Po co Gs owi dwie rury z tylu skoro z jednej tylko leci? ;) Bo w lewym siedzi mega restrykcyjny katalizator. Ja sie pozbylem tego wydechu i motocykl dostal niezlego kopa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 niespodziewanie mam szanse do wyrwania atrakcyjnego Dakara niemniej cały czas mam wątpliwości czy nie mam za krótkich nóg - 178wzrostu, ale nóg długich bozia nie dała na DL radziłem sobie bez problemu, ale np duży Tiger byl dla ździebko za wysoki boje się że komfortowa kanapa Dakara nie pomoże mi w utrzymywaniu stabilności przy parkingowych manewrach Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex1 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ja bym brał dakara, lepszy wyższy niż niższy, a opanowania motocykla się nauczysz z czasem, niska wersja jest jak by bardziej dla kobiet. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi