cinek0078 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 chciałbym sie dowiedziec ile kosztuje nowa skrzynia do mojego rometa 2-biegowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Nowej raczej nie kupisz w całości ale niektóre elementy da się kupić. jeśli już znajdziesz to będzie pewnie koszt ok.50-100PLN. Po co nowa skrzynia? Stara jest ok, wałki lubią się sypać tylko, szczególnie zdawcze. Szukaj tu pod zakładką RÓŻNE. http://skuterdebica.hg.pl/ Edytowane 1 Lutego 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi