Amanita Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Dobra, a teraz proszę o szybką i rzetelną odpowiedź, gdzie i za ile można taką szybę kupić jak w moim avatarze, no i żeby były też te dodatki, takie jak na przednich amortyzatorach. Dobrze ją widać na: http://z.about.com/d/motorcycles/1/0/n/K/-...c_Front_3-4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Hmmm... w Suzuki. Za ok 4 tys. peelenów. Można jeszcze w POLKOMIE - ok. 1 tys. zł mniej, czyli też niemało. Zostaje jeszcze MGG, ale trzeba u nich zostawić sprzęta na kilka dni. No i oni nie dorabiają deflektorów. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amanita Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Do diaska, Cezsek, my jesteśmy ziomki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Do diaska, Cezsek, my jesteśmy ziomki Tak? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi