Piopio36 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) mmmmm :icon_razz: jest na czym oko zawiesić :icon_razz: ...już nie przesadzajcie że lipa była z hostessami :icon_mrgreen: Edytowane 19 Lutego 2009 przez Piopio36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Hehe Samce :P Szkoda tylko, że tylu fajnych Panów nie było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Szkoda tylko, że tylu fajnych Panów nie było ;) Jak to ??? Ja bylem :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ale ale! Tak dla jasności. To nie ja zrobiłem te zdjęcia. Ja tylko link znalazłem na innym forum..... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górallo Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) mmmmm :icon_razz: jest na czym oko zawiesić :icon_razz: ...już nie przesadzajcie że lipa była z hostessami :icon_mrgreen: hostessy były w porządku, ale moja żona wiedziała co robi wysyłając mnie z 4-letnim synem :biggrin: miałem wybór albo go zbubić i oglądać hostessy albo zanim biegać :icon_razz: Edytowane 19 Lutego 2009 przez Górallo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 :wink: Jak to ??? Ja bylem :icon_mrgreen: Majkel na "pana " to trzeba mieć wygląd i pieniądze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 :wink: Majkel na "pana " to trzeba mieć wygląd i pieniądze :wink: Pieniądze to nie wszystko ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 "A wszysko bez piniędzy to ......ch*j " :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Patrzac na Twoj avatar ........... Tobie daleko do takiego okreslenia :icon_mrgreen: :wink: Majkel na "pana " to trzeba mieć wygląd i pieniądze :wink: Na wyglad nie narzekam a pieniadze .... patrz post Iskry :clap: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Rzeczywistość szybko wszystko weryfikuje ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dlatego tak to napisalem i nie narzekam na brak ...... plci przeciwnej :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi