Juzeg Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Czyli idea Café Racera przerodził się w Cuś Racera :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam, szybkie podsumowanie wystawy :bigrazz: Dojazd - makabryczne korki tuż przed halami MT, zapchany drogi parking, ale to nasz kochana stolica więc co się dziwić. Myślę że poprzednia hala Expo była lepsza mimo że parking był w budowie :biggrin: Same targi jednym słowem KRYZYSOWE :bigrazz: Skromne stoiska, prawie brak nowości poza Yamaha i Suzuki, mało wystawców, nawet hostessy w tym roku brzydkie :biggrin: ale i tak przygód było dużo, zwłaszacza po drodze :bigrazz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam, szybkie podsumowanie wystawy :bigrazz: Dojazd - makabryczne korki tuż przed halami MT, zapchany drogi parking, ale to nasz kochana stolica więc co się dziwić. Myślę że poprzednia hala Expo była lepsza mimo że parking był w budowie :biggrin: Same targi jednym słowem KRYZYSOWE :bigrazz: Skromne stoiska, prawie brak nowości poza Yamaha i Suzuki, mało wystawców, nawet hostessy w tym roku brzydkie :biggrin: ale i tak przygód było dużo, zwłaszacza po drodze :bigrazz: Pozdro Dojazd cóż nie było aż tak źle jak na Warszawę Skromne tak zgadzam się - ale wydaje mi się, że to wina kryzysu. Wystawców hmm mało jak mało. Może w sam raz aczkolwiek pooglądał by więcej. Hostessy - nie wiem bo jechałem tam oglądać motocykle a nie dziewczyny jak coniektórzy. Jakoś mnie nie kręcą puste panny z wykształceniem półroczno fryzjerskim siedzące na motocyklach i patrzące swym tępym zwrokiem. Nie ma co narzekać ale jakiegoś Szału nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Hostessy - nie wiem bo jechałem tam oglądać motocykle a nie dziewczyny jak coniektórzy. Jakoś mnie nie kręcą puste panny z wykształceniem półroczno fryzjerskim siedzące na motocyklach i patrzące swym tępym zwrokiem. Mnie też nie ale, ale chyba każdy HETERO SEKSUALNY facet zwraca uwagę na ŁADNĄ płeć przeciwną :icon_twisted: i to chyba normalne. Edytowane 17 Lutego 2009 przez enZo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Mnie też nie ale, ale chyba każdy HETERO SEKSUALNY facet zwraca uwagę na ŁADNĄ płeć przeciwną :icon_twisted: i to chyba normalne. Na ładną owszem. Ale tam nie było nic ładnego :D Chyba, że wysmarzone, tlenione, krzywo i tandetnie pomalowane dziewoje. Co kto lubi. Iskra nie było nam dane się spotkać bo przynajmniej bym sobie na kogoś łądnego popatrzył poza motocyklami :smile: A Tobie jak się podobało ? Wszystkie podkarpackie komentarze wskazane :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Na ładną owszem. Ale tam nie było nic ładnego :D Chyba, że wysmarzone, tlenione, krzywo i tandetnie pomalowane dziewoje. Co kto lubi. Iskra nie było nam dane się spotkać bo przynajmniej bym sobie na kogoś łądnego popatrzył poza motocyklami :smile: A Tobie jak się podobało ? Wszystkie podkarpackie komentarze wskazane :P Ty dalej nie nauczyłeś się czytania ze zrozumieniem -"nawet hostessy w tym roku brzydkie" :icon_question: więc :icon_question: Szukaz argumentów a kompromitujesz sam siebie, polecam powrót do szkoły i przyswojenie ROZUMNEGO czytania i mowy polskiej :icon_twisted: P.S. Nie Twoja broszka jak się komu podonbało, swoje spostrzeżenia już wyraziłeś w tym temacie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Iskra (...) A Tobie jak się podobało ? Wiesz spodziewałam się większego "szału" ;) Takie to wszystko troche małe i nie okazałe zbytnio jak nie przystało na wystawę. Pozatym całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Iskra w zupełności się zgadzam :) Enzo jak zwykle niereformowalny :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Co tu dużo pisać. Targi z mniejszym rozmachem niż rok temu... Ale i tak warto było :bigrazz: Tylko te hostessy jakieś takie brzydsze niż rok temu.... :biggrin: A tak serio to nie było aż tak źle z tymi hostessami :biggrin: Zobaczcie sami: http://picasaweb.google.pl/orzyl85/Wystawa...cykli2009Panie# Edytowane 18 Lutego 2009 przez Daniel81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Co tu dużo pisać. Targi z mniejszym rozmachem niż rok temu... Ale i tak warto było :bigrazz: Tylko te hostessy jakieś takie brzydsze niż rok temu.... :biggrin: A tak serio to nie było aż tak źle z tymi hostessami :biggrin: Zobaczcie sami: http://picasaweb.google.pl/orzyl85/Wystawa...cykli2009Panie# hehe ale miał cierpliwość robić tyle zdjęć hostessom :biggrin: P.S. Wpadnę na dniach z penem to zrzucę sobie zdjęcia z Twojej zorki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Jakiś wyposzczony chłopak poszedł na wystawę niekoniecznie w celach motoryzacyjnych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 enZo wpadaj w każdej chwili tylko daj wcześniej znać żebym był w domu. No i weź koniecznie Twoje zdjęcia. Jakiś wyposzczony chłopak poszedł na wystawę niekoniecznie w celach motoryzacyjnych :D No chyba że ktoś robił to w celach reporterskich np. do jakiejś gazety albo na stronkę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yani22 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) obejrzalem galerie hostess i powiem - Daniel jesteś prze ... jak jakis fotoalbum :) milo bylo poogladac - a motory to zobaczymy w Malej - :D:D Edytowane 19 Lutego 2009 przez yani22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 enZo wpadaj w każdej chwili tylko daj wcześniej znać żebym był w domu. No i weź koniecznie Twoje zdjęcia. No chyba że ktoś robił to w celach reporterskich np. do jakiejś gazety albo na stronkę;) Daniel sledząc to częstość pstrykań, to jest typowo reporterski. Nie byłem , ale ze zdjęć widać że nie było tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 A tak serio to nie było aż tak źle z tymi hostessami :biggrin: No to zapraszam do warszawskiego tematu o targach :buttrock: Tam troszke fotek "hostess" zamiescilem :icon_mrgreen: Zobaczcie sami: http://picasaweb.google.pl/orzyl85/Wystawa...cykli2009Panie# O zes natrzaskal zdjec. :icon_mrgreen: Ja wymiekam :notworthy: :lalag: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi