mychu20 Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 wg.mnie tyl jest zbyt sztywny w stosunku do przedniego widelca i chcialem zmienic ustawienie , ale nie wiem jak zdjąćsiodło proszę o podpowiedż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz9139 Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 wg.mnie tyl jest zbyt sztywny w stosunku do przedniego widelca i chcialem zmienic ustawienie , ale nie wiem jak zdjąćsiodło proszę o podpowiedż Witam. Najpierw odkrecasz nakretke siedzenia pasazera (nakretka za siedzeniem) -wyjmujesz je przesuwajäc do tylu. Wtedy odkrecasz juz widoczne dwie sruby imbusowe przedniego siedziska. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mychu20 Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 dzieki serdeczne moze to banał ale warto zapytac zeby nie zepsuc pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts