mychu20 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 wg.mnie tyl jest zbyt sztywny w stosunku do przedniego widelca i chcialem zmienic ustawienie , ale nie wiem jak zdjąćsiodło proszę o podpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 wg.mnie tyl jest zbyt sztywny w stosunku do przedniego widelca i chcialem zmienic ustawienie , ale nie wiem jak zdjąćsiodło proszę o podpowiedż Witam. Najpierw odkrecasz nakretke siedzenia pasazera (nakretka za siedzeniem) -wyjmujesz je przesuwajäc do tylu. Wtedy odkrecasz juz widoczne dwie sruby imbusowe przedniego siedziska. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mychu20 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 dzieki serdeczne moze to banał ale warto zapytac zeby nie zepsuc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi