bartoszkawa Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 (edited) Dzien dobry chcialbym sie zapytac kto moze ma srubke zaworowa do kawasaki kl 250 1983 to nie typowa srubka szukalem jej wszedzie ale jej nie ma. Za pomoc bardzo dziekuje :notworthy: :crossy: Edited January 28, 2009 by bartoszkawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucha56 Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 jedź do serwisu motocyklowego Alberta na Błotnią to ci coś doradzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartoszkawa Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 A to jak ten ,,zaklad,, sie nazywa ,,moto kon,, a moze lepiej bedzie dorobic taka srubke tylko ze tam jest ta koncowka chartowana i moze byc cieplo a nie wiem czy ja ktos ma bo tak jak juz pisalem ona jest nietypowa DZIEKI ZA POMOC :notworthy: ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Jordan Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 A to jak ten ,,zaklad,, sie nazywa ,,moto kon,, a moze lepiej bedzie dorobic taka srubke tylko ze tam jest ta koncowka chartowana i moze byc cieplo a nie wiem czy ja ktos ma bo tak jak juz pisalem ona jest nietypowa DZIEKI ZA POMOC :notworthy: ;) zapytaj jeszcze w prymusie we wsoli, bo oni rozbierają sprzęty na części, może mieć taką używkę Pozdro MJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotreksuzuki Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 (edited) A to jak ten ,,zaklad,, sie nazywa ,,moto kon,, a moze lepiej bedzie dorobic taka srubke tylko ze tam jest ta koncowka chartowana i moze byc cieplo a nie wiem czy ja ktos ma bo tak jak juz pisalem ona jest nietypowa DZIEKI ZA POMOC :notworthy: ;) Nie moto kon, Albert to ten co Krystianowi robił Suzuki, a do Wsoli to przyjdz do mnie to Ci numer dam. Edited January 28, 2009 by piotreksuzuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
styka Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 zapomnij o dorabianiu ja sporo sie namordowalem zeby dorobic taka srubke, ona jest pewnie z bardzo gestym gwintem i do tego hartowana, wez ta opcje jako ostatecznosc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartoszkawa Posted January 28, 2009 Author Share Posted January 28, 2009 zapomnij o dorabianiu ja sporo sie namordowalem zeby dorobic taka srubke, ona jest pewnie z bardzo gestym gwintem i do tego hartowana, wez ta opcje jako ostatecznosc... No dzieki za pomoc :notworthy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magneto Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 jak masz na wzor to pstryknij fotke albo opisz co i jak, mam pare dostepnych silnikow od kawasaki, rozne modele, moze cos podpasuje, pzdr;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts