Gość kootaz Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) hmmm. to dziwne...ja na swoim fazerku też łapałem shimmy tylko przy bardzo dużej prędkości w lekkim złożeniu na łuku drogi szybkiego ruchu (nawierzchnia w bardzo dobrym stanie) troche mnie to wystraszyło i musiałem odpuścić bo zaczął mi strasznie wężykować...nie wiem czy to przypadłość fazerów a może to przez to że mam oponke 110 z przodu (standard dla starego fazera) Edytowane 30 Stycznia 2009 przez kootaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Jedno jest pewne, amor w przecinaku to podstawa. Z porządnej shimmy jest tylko jedno wyjście--> gleba :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) Rozumiem. W tym modelu to pewnie konieczność. W sobotę 20km cebrą zero shimmy. Ta sama trasa ZX WOW!. Maszynka kumpla 1 moto! Musi zainwestować 1500zł w amor. :biggrin: A jaka to CBR? Bo chyba nie jechałeś nigdy 954... Edytowane 30 Stycznia 2009 przez Vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazur Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Miałem 636 '04 i nigdy żadnej szymy. Dobra przednia opona to podstawa. Jak latasz tylko na ulicy, zainwestuj w komplet potorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 ja na swojej kawie wprawdzie nie sport tez mialem shimme jak jechalem szybko po wyboistej drodze, po tym zdarzeniu jezdze tam przepisowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi