Kleszczu Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam Mam pytanie. Czy mozliwa jest zamiana zwyklego filtra powietrza na 4 stozki ? Nie wiem czy nie spowoduje to jakis nie chcianych komplikacji..... Prosze o podpowiedz :) dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam Mam pytanie. Czy mozliwa jest zamiana zwyklego filtra powietrza na 4 stozki ? Nie wiem czy nie spowoduje to jakis nie chcianych komplikacji..... Prosze o podpowiedz :) dzieki Pewnie, ze mozliwa. Tylko ze zbedna a nawet szkodliwa dla motocykla :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Pewnie, ze mozliwa. Tylko ze zbedna a nawet szkodliwa dla motocykla :wink: i co Ci Kleszczyk mowilem to samo co Kolega. pozdro kijem wisly nie zawrocisz hehehe szerokosci 2009 :buttrock: :crossy: :buttrock: :crossy: :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Możliwa jest zmiana ale nie polecana, za dużo zabawy aby to lepiej jeździło niż oryginał. Po takiej zmianie należało by odciąć dopływ ciepłego powietrza od silnika do filtrów i zrobić porządny dolot zimnego powietrza, moim zdaniem lepszy efekt mniejszym kosztem daje sam wkład filtra powietrza firmy K&N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider666 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 zmiana ta nie jest polecana :lapad: ,a całkowicie nie wskazana jesli planujesz założyć "stożki" kupione po 30 zł za szt. na allegro :bigrazz: Pozdro i szerokosci :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi