foks Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam, powoli szykuję się do wyprawy letniej :) Tym razem ciągnie mnie na północ Francji i w Niderlandy. Czy ktoś zna jakieś godne polecenia noclegi w Paryżu oraz Amsterdamie? Muszą spełniać wymogi dobrych noclegów dla motocyklistów czyli bezpieczne miejsce dla sprzętów ;) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowolf Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 na PW zaczepiłem :D... w sprawie wyjazdu... :)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi at Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 na PW zaczepiłem :D... w sprawie wyjazdu... :)... jest to fajna siec hoteli i niegroga (hotelformule1.com ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witka W zeszłym roku byłem w Paryżu. Piękne miasto , polecam (ślimaki też są smaczne). W życiu nie widziałem tylu motocyklistów w zwykły dzień. Ale jest to zrozumiałe, bo korki niemiłosierne. Nocowałem w hotelu Kyriad na ul. Port d'Orleans (akurat ten był 2 gwiazdkowy). Dojazd do centrum metrem. Kyriad i jemu podobne, należy do sieci francuskich hoteli Louvre hotels i są całkiem przyzwoite. Jeżeli zarezerwujesz przez interneta http://www.kyriad.com/en/default.aspx to nawet tanio Cię to wyniesie. Po prostu sprawdz czy mają parking w ofercie. Ja miałem. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi