Hipolit Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam, jakiś czas temu musiałem zrobić do szkoły stronę internetowa o dowolnej tematycei wybrałem oczywiście temat swojego sprzęta. A że robiłem w niej dział ze "schematyami" i musiałem je wsztstkie powycinać z oryginalnej francuskiej serwisów to ostatnio wsadziłem je wszystkie na fotosik do jednego albumu i oto link : http://dzeus-2790.fotosik.pl/albumy/574616.html Bardzo możliwe że komuś może się to przydać więc wrzuciłem. Jak by ktoś chciał to mam cały czas tą francuską serwisówke, mogę na maila wysłać jak ktoś będzie chciał, ale bez znajomości języka same schematy to to samo( no chyba że elektryki bo na tym nie widać kolorów kabli). P.S Ostatnio mój Dziasza podarował mi swoją "instrukcję obsługi motoroweru KOMAR" z 1969 roku, do wersji jeszcze z pedałami. Jak dorwę jakiś skaner to wrzucę jeszcze to w nowym temacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi