JOAŚKA Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 WITAM!!! Jak wielu z Was z pewnością już wie 4 kwietnia 2009r. w całej Polsce organizowana jest Akcja ,w której motocykliści będą mogli oddać krew, tak bardzo potrzebną w wielu przypadkach ratowania zdrowia i życia. Trwają już wstępne rozmowy ze Stacją Krwiodawstwa dotyczące przygotowania tej Akcji. O wszystkich szczegółach będziemy informować na bieżąco. Nie wątpię,że i tym razem Motocykliści nie zawiodą :icon_biggrin: :crossy: :buttrock: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 ktos czytał w moich myslach. poruszałem ostatnio ten temat. ja krwi nie oddam,bo nie ma sensu wylewać jej na darmo. wspomoge natomiast organizacje tego wsiego.jak załatwic jakiegos krwio-busa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 WITASKI! Więcej informacji w temacie oddawania krwi w ramach Akcji MOTOSERCE znajdziecie na stronie: http://www.motoserce.pl/start.php Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 W Lublinie bądź w woj. lubelskim akcją zajmują się Panther FG, Road Runners MC 1% i Wschodnia Grupa Motocyklowa FG Łęczna Postaram się uzyskać więcej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ HAPPY KID (KUFEL) Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Merhu To Nie Boli Fakt Ze Duża Igła ale kilka minut z Nią;] I Po Wszystkim Ja Myslę Ze Spróbuje Oddać Płytki Krwi Troche Się tam siedzi ale MNIEJ organizm osłabia bo dzień póżniej jak Pogoda Da Torra Torra Tor;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Płytki? Wyciągają Ci krew odsysają osocze, a resztę śmiecia wraca do układu krwionośnego;]. Jak oddawać to oddawać, 0,45 i tyle :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 własnie o to chodzi ze raz juz oddałem i wiecej nie moge,z racji nieuzytecznosci mojej krwi dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi