Digidy Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Ja polecam A klase, moja wersja benzynowa posiada m.in sprzęgło automatyczne - super sie z tym jeździ oraz nagłośnienie BOSE, duży szyberdach, wiec jestem zadowolony :bigrazz: diesle CDI mniej beda palic ale naprawy bardzo kosztowne, lepiej przeboleć koszty paliwa 10-15 % wieksze ogólnie to diesle są tańsze w zakupie, benzyna wyżej się ceni Edytowane 10 Lipca 2009 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 ogólnie to diesle są tańsze w zakupie, benzyna wyżej się ceni :icon_eek: a to ciekawosc, gdzies ty taka zaleznosc zaobserwowal :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) :icon_eek: a to ciekawosc, gdzies ty taka zaleznosc zaobserwowal :icon_question: :icon_mrgreen: wymień sobie wtryskiwacze w cdi to z oszczędności za paliwo nie wystarczy na naprawę, to nie tak jak było w starym w124 diesel, który był niezawodny i ekonomiczny pooglądaj ogłoszenia średnich cen Edytowane 23 Lipca 2009 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No wlasnie poogladaj, w wiekszosci przypadkow diesel jest drozszy od benzyny, no chyba ze z diesla pozostala sama nazwa... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja polecam A klase, moja wersja benzynowa posiada m.in sprzęgło automatyczne - Ze niby co ? ? ? automatyczne sprzeglo ? ? ? :icon_mrgreen: super sie z tym jeździ przejedz sie moze C klasa lub wyzej, moze wtedy bedziesz w stanie zauwazyc ze ta A klasa to generalnie smietnik. diesle CDI mniej beda palic ale naprawy bardzo kosztowne, lepiej przeboleć koszty paliwa 10-15 % wieksze ogólnie to diesle są tańsze w zakupie, benzyna wyżej się ceni he, he, rzecz w tym jaki przebieg robisz rocznie. Kolego nie pitol bzdur bo diesel jest w zakupie minimum 4 000,- € drozszy od benzyny, przy sprzedazy czy kupnie uzywanego diesel rowniez jest drozszy. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ze niby co ? ? ? automatyczne sprzeglo ? ? ? :icon_mrgreen: Jemu chodzilo chyba o polautomatyczna skrzynie biegow, tzn taka gdzie sie zmienia biegi recznie ale bez sprzegla :wink: przejedz sie moze C klasa lub wyzej, moze wtedy bedziesz w stanie zauwazyc ze ta A klasa to generalnie smietnik. Porownujac autka tej samej klasy to A jezdzi wysmienicie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) Jemu chodzilo chyba o polautomatyczna skrzynie biegow, tzn taka gdzie sie zmienia biegi recznie ale bez sprzegla :wink: sprzęgło w nim jest tylko, że samo się włączy przy zmianie biegu, nawet pokazuje żeby zmienić bieg jak mu ciężko, wieloma mercedesami jeździłem i nie ma wielkiej różnicy w jeździe, a jeździłem S, E, C klasą i różnią sie tylko wielkością i jakością wykonania, Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 sprzęgło w nim jest... Widziales w tym samochodzie pedal od sprzegla :icon_question: w nim sie biegi zmienia sama wjacha bez potrzeby wciskania dodatkowego pedalu ktorego notabene tam nie ma, poza tym w kazdym samochodzie jest sprzeglo takie czy inne... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi