edison Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Świece DENSO w przyzwoitych cenach.Zapraszam. http://www.moto.allegro.pl/item535091998_s...sr_n_denso.html http://www.moto.allegro.pl/item535361137_s...fer9_denso.html Mam też o ofercie oleje MOTUL w dobrych cenach np. Motul 5000 10w40 4l 89 zł Motul 5100 10w40 4l 105 zł Oleje nie są wystawione jeszcze na allegro. Pozdrawiam. Edytowane 22 Stycznia 2009 przez edison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszB Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 A czemu na tych aukcjach są świece "standardowe" a na fotografii irydowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 No właśnie... czemu??? A mnie irydowe interesują, a jakże! DENSO IW22 - są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 No właśnie... czemu??? A mnie irydowe interesują, a jakże! DENSO IW22 - są? Kurcze dodałem to zdjęcie bo miały być w pierwszej kolejności wystawione irydowe ale się to zmieniło.Widzę że czujne oko motórzystów wszystko wychaczy hehe. IW22 na dzien dzisiejszy nie mam niestety.Cena 49 zł/szt.Jeśli sprawa nie jest pilna sprawdzę na kiedy mogę je mieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Kurcze dodałem to zdjęcie bo miały być w pierwszej kolejności wystawione irydowe ale się to zmieniło.Widzę że czujne oko motórzystów wszystko wychaczy hehe. IW22 na dzien dzisiejszy nie mam niestety.Cena 49 zł/szt.Jeśli sprawa nie jest pilna sprawdzę na kiedy mogę je mieć. Pozdrawiam Oj! Wyhaczy, wyhaczy (to przez "h")..., che, che... (to przez "ch"). Mój przyjaciel zaś wyhaczył, że pod tym numerem (667820808), we Wrocławiu IW22 są tańsze. Ma ci on to czujne oko motórzysty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi