Mobilaiz Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 o żesz to nie lekka przesada ??? Troche za dużo tych przepisów, jak ja swego czasu oddawałam krew nikt się mnie nie pytał o miesiączke albo o to czy wyspana jestem ;) na wojnie jak krew była potrzebna rannym też żołnierzy chyba nie pytano o wyspanie itp :bigrazz: Pozdro heheh no masz rację. Nie bój się nic, za rękę w razie czego Cię potrzymam :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Nie bój się nic,... A kto pisał że się boi :icon_question: chyba masz jakieś problemy ze zrozumieniem słowa pisanego. .....za rękę w razie czego Cię potrzymam.... Nie będzie to możliwe bo sobie będziesz trzymał co innego :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatko Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 A kto pisał że się boi :icon_question: chyba masz jakieś problemy ze zrozumieniem słowa pisanego. Nie będzie to możliwe bo sobie będziesz trzymał co innego :bigrazz: :eek: kurde...jak za mocno będzie trzymał to może krzywdę sobie zrobić.a na poważnie ja tez będę. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 A kto pisał że się boi :icon_question: chyba masz jakieś problemy ze zrozumieniem słowa pisanego. Nie będzie to możliwe bo sobie będziesz trzymał co innego :bigrazz: Mój drogi enzo nie mam problemów ze zrozumieniem czegokolwiek. Nic innego nie mam zamiaru sobie trzymać poza ręką Iskry no chyba, że Ty chcesz mi coś potrzymać :icon_mrgreen: ale z góry dzięki. Bardziej podoba mi się Twoja dziewczyna. Nie Twórzmy Offa... tak więc szykujmy nasze żyłki dla krwiopijców :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 A mi właśnie wczoraj ustalili termin egzaminu na 4 kwietnia. :/ Ja to się kiedyś przez te studia załamię. :( Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 A ja mam pytanko. Czy beda czekolady po oddaniu krwi?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Witam Zapraszamy wszystkich Motocyklistów i całe rodziny na Rynek w Rzeszowie 04.04.2009 szczegóły w programie. Plan Organizacyjny Akcji Motoserce 04-04-2009, Rzeszów - Rynek 1.Ropoczęcie i przywitanie Gości 10.00 2.Oficjalne otwarcie /rynek/ 11.00 3.Wystąpienia Organizatorów i Prezydenta Miasta Rzeszowa /rynek/ 11.00 – 11.30 4.Występy Zespołów Dziecięcych WDK 11.40 – 12.40 4.Podkarpacka Szkoła Samoobrony /pokaz/ 12.50 – 13.20 5.Klang (Koncert szant oraz zabawy i konkursy dla dzieci) 13.30 – 14.10 6.Pokaz Ratownictwa Medycznego 14.20 – 14.50 7.Pokaz Sztuk Walki Capoeira Unicar Rzeszów 15.00 – 15.30 8. Koncerty Zespołów: „Thunder Blues” 15.40 – 16.30 9.Występ Szkoły Tańca Sportowego „Aksel” 16.40 - 16.50 10.Koncert Zespołu: „Rockaway” 16.55 - 17.40 11.Występ Szkoły Tańca Sportowego „Aksel” 17.45 - 17.55 12. Koncert Zespołu: „Neonovi” 18.00 – 18.45 13.Prezentacja Drużyny Żużlowej Marma-Hadykówka 18.50 – 19.50 14.Koncerty Gwiazdy: „ Afromental” 20.00 - 20.50 „ Natalka Karpa” 21.00 - 22.00 Oddawanie Krwi 10.00 – 15.00 /komunikacja do stacji krwiodawstwa z rynku co 20 min./ Patronat: Prezydent Miasta Rzeszowa Patronat medialny: Radio ESKA, Radio VOX, Super Nowości, Sponsor główny: KWARCSYSTEM Sponsorzy: KWARCSYSTEM , PKO Bank Polski Regionalny Oddział Detaliczny w Lublinie, Handlopex Rzeszów, Studio Architektury ArchiGROUP, Drukarnia TPM, Grand Hotel Rzeszów, Kazex, Marma Polskie Folie, Hadykówka, Primadent , Rekord Meble, StudioWizja, Greinplast , Hotel Imperium, Maxx, Fit Best Line, PKO TIF Organizator: Wojskowy Klub Motocyklowy „Soldiers F.G. Rzeszów” Współ organizator: Polski Czerwony Krzyż, Art Motive, Pirates Of Roads F.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzeg Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Będzie jakiś parking wydzielony dla motocyklistów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 parking będzie, czekolady też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 parking będzie, czekolady też... a ładna pogoda też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 a ładna pogoda też ? Zaje***** Zamówię specjalnie dla CIEBIE :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Spoko spoko. Nic nie trzeba zamawiać. Według tej prognoży ma być nieźle. No chyba że się zmieni :biggrin: http://twojapogoda.pl/16dni.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 No trzeba się obowiązkowo stawić i kanpnąć co nieco :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Zaje***** Zamówię specjalnie dla CIEBIE :bigrazz: Ta, chyba sobie, klatkę w ZOO :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ta, chyba sobie, klatkę w ZOO :biggrin: Jak już mowa o klatkach. Tobie by się kaganiec przydał bo za dużo szczekasz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi