kopytt91 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Witam NA początku prosze o wyrozumiałość ale nie nie wiem jak sie to nazywa :biggrin: Szukam gumy, która przychodzi w piaste tam gdzie przykręca się zębatke do tylnego koła. Szukam tej części do KTM LC4 96' Prosze o podpowiedź z kąd to załatwić, może macie do sprzedania taką część , może w komplecie z kołem a może wiecie gdzie kupić to nowe w mądrych pieniądzach :cool: Z góry dzięki i pozdrawiam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 To jakaś prowokacja czy naprawdę jesteś analfabetą??? :eek: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytt91 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 średnia odpowiedż na moje pytanie , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 średnia odpowiedż na moje pytanie , dzięki bo pytanie tez średnie , tak wyrozumiale mówiąc. Hmmm, moze dobrym pomyslem było by spytać w KTM. :banghead: Czy ty chcesz kupić tą czesć poza siecią dilerską i zapalcić 20 % wartosci? Jesli tak to odpowiedź jest jedna - NIGDZIE TEGO NIE KUPISZ. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytt91 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ok, dziękuje za podpowiedź. Chciałem się dowiedziec czy moze ktos ma to do sprzedania. Znajomy przerabia z SM na cross i tego właśnie mu brakuje do zakończenia. Wydaje mi sie można uznać w takim razie temat za zamknięty :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi