romek77 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 czy można założyć sprzęgło kompletne tj.razem z koszem od f4i do f4i sport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 nikt nic nie wie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 O ile się nie mylę to w wersji sport sprzęgło ma dwie tarcze więcej. Ale czy da się przełożyć??? Pewnie tak??? Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Hmm z tego co się orientuję to F4 i F4 Sport maja po 7 tarcz i nie różnią się sprzęgłem, ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 f4 ma 7 tarcz a f4 sport 8 tyle wiem tylko czy kosz sprzęgła będzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi