SizeeR Opublikowano 16 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 Witka...Na allegro koleszka sprzedaje zegary ponoc od Eci 150...Czy w 251 byly montowane te same? Bo ja mam etke 251 i chcialem zegarki przelozyc bo cos mi sie obrotomierz zacina i nie wygladaja za ladnie...Cena tych na allegro jest w miare i zastanawiam sie nad kupnem, tylko czy beda dobrze pokazywaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 16 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 Cze, z tego co wiem to raczej sie nie powinny różnić, zreszta luknij sobie na cennik http://www.wilmat.torun.com.pl , jest tam do sprzedania i prędkościomierz i obrotomierz a obok nich napisane tylko mz, jesli by sie różniły to napewno by było to jakos wyszczególnione jak np tłok mz 150, tłok mz 250...itd a co to tych na allegro to nawet niezła okazja za nowe pewnie byś zabulił ponad 200 zł, pytanie tylko czy działają, niedawno kupiłem od kolesia na allegro obrotomierz do mojej 251, działa bez zarzuty, rozebrałem go zeby sobie założyć białe cyferblaty a w środeczku nówka, trzeba dodać ze to był zegar od mz ts 250, więc chyba nie ma żadnej różnicy ale zobaczymy jak odpowie na to pytanie reszta.....pozdro :buttrock: :) A i taki mały szczegół w starszych mz wskazówki liczników były metalowe z aluminium podajże a w nowszych sa z czerwpnego plastiku np u mojej 251 już sa plastikowe wskazówki i mam problem bp predkościerz ma plastikową wskazówkę a obrotomierz metalową taki mały lol :namoto: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 16 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 hhe widze ze mamy to samo na oku i ja mam podobny problem z obrotomierzem ale nie mam chwilowo kasy na zegary :( (zastanawialem sie czy kupic wlasnie te z allegro) wydaje mi sie ze powinny pasowac bo po 1 watpliwe aby firma bawila sie w produkcje osobnych patelni do 150 a po 2 parametry sie zgadzaja v/max do 140 obr. do 8 tys/min sprawdz opinie o gosciu i zawsze mozna sie spytac sprzedajacego ale znajac zycie zapewni cie ze wsio pasuje ale jak za 50 zeta to nie duzo i mysle ze warto zaryzykowac (gdybym mial 50 zeta na zbyciu to bym kupil ale niestety musze zrobic skrzynie bo mi sie sypie) ewentualnie wystawisz ponownie na allegro :buttrock: z notka tylko do 150 :) a moze i bez :D najciekawsze ze maja biale tarcze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SizeeR Opublikowano 17 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2004 hej...Dzieki za info :buttrock:Kaban no wlasnie ja tez mam jeden budzik z metalowa wskazowka a drugi z plastikowa...Dlatego chce wymienic zeby ladnie wygladlo! :)Pozdro dla was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 17 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2004 Widze ze nie jestem sam, niektórzy tez mają taki problem jak ja ..hehehehee,próbowałem nawet podebrać wskaówki od jawy ale są poprostu za duże względem tarczy..ale może jakoś się z tym uporam , jak nie to kupie najgorszy predkosciomierz jaki znajde na allegro, tylko zeby wskazówka była oki... :) :mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi