basix Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam, mam pytanie do osób mających styczność z GSX-R'em 600 K5. Powiedzcie czy światła po przekręceniu kluczyka zapalają się z automatu? Czy na wyświetlaczu jest wskaźnik rezerwy czy tylko pomarańczowa kontrolka? Z góry dzieki za odpowiedz na moje laickie pytania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz87lwo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam, mam pytanie do osób mających styczność z GSX-R'em 600 K5. Powiedzcie czy światła po przekręceniu kluczyka zapalają się z automatu? Czy na wyświetlaczu jest wskaźnik rezerwy czy tylko pomarańczowa kontrolka? Z góry dzieki za odpowiedz na moje laickie pytania :) Co prawda smigam na K7 ale z tego co sie orientuje to swiatla wlaczaja sie automatycznie po przekreceniu stacyjki. Co do rezerwy to jest tylko pomaranczowa kontrolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 czyli od Srada do K7 nie zmienilo sie nic w zwiazku co do rezerwy a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam, mam pytanie do osób mających styczność z GSX-R'em 600 K5. Powiedzcie czy światła po przekręceniu kluczyka zapalają się z automatu? Czy na wyświetlaczu jest wskaźnik rezerwy czy tylko pomarańczowa kontrolka? Z góry dzieki za odpowiedz na moje laickie pytania :) Od któregoś roku, bodajże od 2005(ale roku nie jestem pewien) właśnie we wszystkich motocyklach podobno światła włączają się z automatu. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz87lwo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 czyli od Srada do K7 nie zmienilo sie nic w zwiazku co do rezerwy a szkoda No niestety taki maly psikus :biggrin: ale i tak mimo wszystko gsxr-y to cudowna sprawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi