johnmust Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Dzisiaj znalazłem taką ofertę: http://www.allegro.pl/item575145505_czarnobyl_tour_vi.html to by nawet z tego jedziemy tylko koszt inny bo wlasny dojazd...;) Ludwik jak tam z listem do mnie??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 to by nawet z tego jedziemy tylko koszt inny bo wlasny dojazd...;) Ludwik jak tam z listem do mnie??... najpierw znajdź paszport... Bo bez tego nie nada - wyślę oczywiście Twoje zgłoszenie, ale nie sądzę, żeby przeszło bez tego numeru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Panowie, może ktoś jakiś planik wyjazdu, potrzebne dokumenty, wpłaty i inne napisze w jednym Poście bo troszke sie pogubiłem :biggrin: :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) Panowie, może ktoś jakiś planik wyjazdu, potrzebne dokumenty, wpłaty i inne napisze w jednym Poście bo troszke sie pogubiłem :biggrin: :flesje: Jeżeli chcesz jechać to się musisz spieszyć - najpóźniej dziś wieczorem potrzebuję dostać: Imię, nazwisko adres data, miejsce urodzenia nr paszportu telefon/mail dane te są potrzebne do wystawienia przepustki do zony. Po ich podaniu pocztą przyjdzie umowa którą należy podpisac i odesłać do bispolu, oraz w ciągu 14 dni wpłacić kasę na ich konto. szkoda że nie wpisałeś się na listę "pewniaków", ci dostali wcześniej odpowiednie info... Koszt to 290 zł i zawiera: pakiet wycieczki do zony, nocleg, śniadanie, ubezbpieczenie na 2 dni. Dodatkowy nocleg (so/nie) to koszt 15 Euro. zbiórka w pt rano gdzieś przy granicy, powrót w niedzielę lub w sobotę w nocy jak się uprzemy. pzdr, Ludwik Edytowane 12 Marca 2009 przez Ludwicjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) ;] Edytowane 12 Marca 2009 przez johnmust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 chlopaki sprawdzic na umowie date wyjazdu.... bo chyma musza mi poprawic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 chlopaki sprawdzic na umowie date wyjazdu.... bo chyma musza mi poprawic... mój egzemplarz jest ok, nie wiem czy już interweniowałeś, w każdym razie dzisiaj będę do nich dzwonił w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_kielce Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 U mnie też ok ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 A więc suma sumarum: jedzie nas 5 osób, 4 sprzęty. Lista przedstawia się następująco: 1: Adam 2: Johnmust 3: Paweł Kielce 4: Ludwicjusz 5: Katrina (moja znajoma) i teraz pytanie jak organizujemy spotkanie przy granicy? Czy wszyscy jedziemy do Przemyśla do Aygora i balujemy u Twierdzy? (halo, Aygor, czy przyjmiecie i ugościcie 5 motórzystów?) Czy najkrótszą drogą, czyli spotykamy się gdzieś za Chełmem i tniemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Mam nadzieję, że Twoje pytanie jest retoryczne! Oczywiście zapraszam!!! Jedyny minus to data. Możemy się nie spotkać, ale nie wszyscy klubowicze wyjeżdżają. Klub jest do waszej dyspozycji. Część wyjeżdża do Częstochowy, część na kongres, ale część zostaje na miejscu. Potwierdźcie tylko datę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 hm, termin jest dość złudny - nocleg w Kijowie mamy być na noc z 17/18 kwietnia, więc u Was bylibyśmy 16/17 (czwartek/piątek). W piątek rano musimy startować na wschód, bo do pokonania będzie 633 kilometrów po cudnych hajłejach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 No to po kłopocie. Widzimy się za miesiąc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 chlopaki!! jest jeszcze opcja dopisania kogos bo pisza do mnie - czy juz po zawodach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mur.doc Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 własnie, da się jeszcze na szybko przepustki jakieś dorobić? Właśnie się obudziłem ze snu zimowego i stwierdziłem że bym się chętnie przejechał! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 z tego co powiedział mi niejaki Mateusz Rak z Bispolu, lista osób które uzyskają przepustkę do Zony jest już zamknięta... Można było tego dokonać najpóźniej miesiąc przed planowanym wjazdem na teren, stąd były moje głośne nawoływania żeby się określać... A teraz to po ptokach :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi