Ludwicjusz Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 dzięki za propozycję, super :) Co do trasy to nie jest jeszcze ustalona, choć w tych okolicznościach warto zahaczyć o Przemyśl. Zawsze milej niż spać gdzieś w motelu pod granicą każdy z osobna... A i poznać się osobiście to co innego niż takie tam klikanie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Pomyślcie - ZAPRASZAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Szczerze to Ekipa z Wrocka ma gdzies nocleg wlasnie 20km od Przemysla i dlatego tez by mi ta opcja pasowala.... Szczerze to Ekipa z Wrocka ma gdzies nocleg wlasnie 20km od Przemysla i dlatego tez by mi ta opcja pasowala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Jeśli priorytetem miało by być cięcie kosztów to zawsze zostaje pole namiotowe i namiot który ma oprócz wszystkiego innego niezaprzeczalna zaletę - można się dobrze integrować z miejscowa ludnością (%%%%%% :biggrin: ) A pomysł spotkania się w Przemyślu też mi się wydaje bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 ja jestem za tylko to koniec kwietnia wiec nie sadze zeby byla pogoda na namiot. spoko traske damy rade ale noca moze byc zimno dosyc...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 A więc wszystko już wiadomo :) Oczywiście część się zmieniła na +, część na -... Zacznę od plusów: - koszt 270 zł. Zawiera nocleg w hostelu, wycieczkę do zony, śniadanie i obiadokolację. koszt dodatkowej doby (zakładam że po wycieczce będziemy chcieli przepłukać radioaktywość... 15 Euro). Na miejscu parking strzeżony dla motocykli i opieka rezydenta biura. - każdy z uczestników podpisuje indywidualną umowę, będzie ona przysłana na podany przez uczestnika adres, po podpisaniu uczestnik na własny koszt odsyła umowę na adres biura. Termin zapłaty to 14 dni od daty otrzymania umowy. Obowiązuje przedpłata 100% na konto biura BISPOL. a teraz minus: - dostępne terminy zwiedzania zony to: 18 kwiecień, 16 maj, 13 czerwiec. Są to terminy samej wycieczki, więc ustawka na granicy byłaby 17 kwiecień, 15 maj, 14 czerwiec. piszcie który termin wam odpowiada!!! Powoli trzeba to ogarniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 jesli chodzi o terminy to mi odpowiada każdy ale 18 kwiecień wg mnie może być jeszcze ciut zimno jak na takie wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 ja też bym wolał później. A czy 15 maj czy 12 czerwiec to już mi ganz egal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Jeśli mogę jeszcze coś zaproponować, to przed wyjazdem do takiego miejsca ja Czarnobyl, warto przeczytać co nieco. Polecam książeczkę Waldemara Siwińskiego pt. "Czernobyl oko w oko z życiem". Spoko, jest nieduża i nie powinna wystraszyć nawet tych, którzy mają alergię na czytanie. Jest masa szczegółów i fajnie napisana! To naprawdę wyjątkowe miejsce i warto coś o nim wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmust Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 odnosnie terminu to dowiem jak tam moje towarzcho i dam znac jak my to widzimy. a jezeli chodzi o ksiazke to pwoiedz czy to jakas ogolno dostepna pozycja??:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 jezeli chodzi o ksiazke to pwoiedz czy to jakas ogolno dostepna pozycja??:P U mnie w bibliotece był tylko jeden egzemplarz i laska miała mały problem ze znalezieniem. Możesz poszukać na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ludwicjusz chyba mnie wkońcu namówisz na tą ekskursje :-) CZyam i czytam z coraz większym zainteresowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ja proponuję jako w miarę wiarygodne źródło wiedzy o strefie zamkniętej artykuł ze strony Instytutu Energii Atomowej: http://www.iea.cyf.gov.pl/pytaj/artykuly_e..._czarnobylu.pdf Rozważłem przyłączenie się ale jak dla mnie raczej tylko czerwiec... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3stor Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ktos ma doswiadczenie z przekraczaniem granicy motocyklem w leasingu z wpisaną narzeczoną jako użytkownik (o innym nazwisku oczywiscie :P )? ktoś coś kombinował z jakimiś papierami? albo ile przepustki przygotowac? Do tej pory bylem tam na moto zarejestrowanym na mnie to cale przekroczenie trwalo dokladnie 35 min (i jakos nikt mi nie wierzy ze tak krotko :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Wystarczy dokument od radcy prawnego, który zaświadcza, że właściciel udostępnia motocykl najlepiej bezterminowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi