piotrmm Opublikowano 3 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2004 Ogładałem niedawno drag Stara 1100, w jednych rekach od nowości, przebieg o ile pamietam parenaście lub dwadzieścia parę tyś i odbarwiona rura wydechowa(kolanko) na pierwszym cylindrze. Wygląda więc na to że w 1100 podobnie jak w 650 ulegają one przebarwieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł N. Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Witaj Gołas Wydaje mi sie że to na bank mina, pozkładana z 2-ch, zgadzam się z kolegą piotrmm. Miałem Drag Stera1100, zużycie tylnej tarczy przy takim przebiegu nie jest możliwe. pozr Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 chcesz kupić draga to dzwoń do kumpla z Turku-sprzęt naprawdę dobry 0601 981116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi