wykrzyknik Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 (edytowane) Złożyłem, ale 3 dni rejestrowałem!!!!!!!!! :banghead: Tępota urzędników mnie przeraza. 15 marca weszly w życie nowe przepisy dotyczące min VAT25 i opłat celnych oraz dokumentów potrzebnych do rejestracji.... Ile ja się nawalczyłęm żeby łaskawej Pani z okienka chciał osię poduczyć.... Ręce opadają na szczęście wszystko już gra, ma ktoś ochote dzisiaj wieczorem lub jutro w dzień troszkę pośmigać?? Edytowane 10 Kwietnia 2009 przez wykrzyknik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptolek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 mozemy sie przejechac gdzies.alw wieczorem tzn.o ktorej i gdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ma ktoś ochote dzisiaj wieczorem lub jutro w dzień troszkę pośmigać?? Ja to do 15 kwietnia odpadam, bo mam potomstwo na karku, ale .... Jutro bedziemy nad Zegrzem i moze tam sie spotkamy i poznamy ? :flesje: :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jak ktoś chętny dzisiaj to tak koło 19, miejsce hmmm może gdzies z Ursynowa. Co do jutrzejszego Zegrza. Gdzie dokładnie i o której będziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tego jeszcze nie wiem ... Spotykamy sie Kate w Wieliszewie o 12 a potem gdzies sobie pojedziemy nad wode. Tylko my puszkami bo plankton z nami bedzie :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptolek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ja mieszkam na woli ale moge dojechac na ursynow chociaz wogole sie nie znam na amtejszej topografi.wiec moze w jakims ogolnie znanym miejscu.a co do jutrzejszego zegrza........czemu nie tylko jak mam sie dowiedziec gdzie i o ktorej:0i ile wziac kielbasy;):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a co do jutrzejszego zegrza........czemu nie tylko jak mam sie dowiedziec gdzie i o ktorej:0i ile wziac kielbasy;):):) Przeciez napisalem ze o 12 u Kate w Wieliszewie ... A co do kielbasy .... sami jeszcze nie wiemy co bedzie sie dzialo :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptolek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 rozumiem ze zakladasz ze kazdy WIE GDZIE JEST KATE I WIELISZEW.WOW ALE JA JESTEM GLUPI I NIEDOINFORMOWANY;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Nie, zakladam ze KAZDY moze wpisac w przegladarke mapowa: Wieliszew i mu wyskoczy. Generalnie kurs na Zegrze :crossy: Jakby juz ktos jechal to podaje fona: 512-273-514 Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ano tak .... znaczy sie narybek lub .... potomstwo :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Yuby ...... wszystko sie rozmnaża :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (edytowane) Masz Święta rozpoczyna się o godz.12 Z Warszawy do Częstochowy jest ok. 200km , czyli z przystankami na kawę, herbatkę będzie ok. 3-3,5 godz. jazdy . Dlatego ja wyruszam o godz. 7 rano, żeby przed mszą dojechać na miejsce i mieć czas na odnalezienie znajomych. O godz. 6.45 rano będę przy Centrum Handlowym Real na trasie nr. 8 w kierunku Katowic i Wrocławia. ( nie pomylić z centrum przy trasie na Kraków ). Chętnych do wspólnej jazdy z przelotową 90-110km/h zapraszam z pełnym brzuchem i bakiem :) Godzina 7.00 ODJAZD ! http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...47&ie=UTF8&z=16 Edytowane 15 Kwietnia 2009 przez Jeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A moze sa chetni na sobote ?? Jakby co, ja planuje zatrzymac sie tu: http://www.jas-malgosia.pl/ i wracac w niedziele po poludniu. Sobota czas na zwiedzanie okolicy a w niedziele spotkania z ekipamy bedacymi w Czestochowie i wspolny powrot do Warszawki :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Obstawiam Jasia :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja też w sobotę śmigam :buttrock: Będziemy zdzwaniac sie na miejscu, to się troszke pokręcimy po okolicy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi