Skocz do zawartości

Cruiser, chopper z Warszawy i okolic

Jeżyk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Złożyłem, ale 3 dni rejestrowałem!!!!!!!!! :banghead:

Tępota urzędników mnie przeraza. 15 marca weszly w życie nowe przepisy dotyczące min VAT25 i opłat celnych oraz dokumentów potrzebnych do rejestracji.... Ile ja się nawalczyłęm żeby łaskawej Pani z okienka chciał osię poduczyć....

Ręce opadają na szczęście wszystko już gra, ma ktoś ochote dzisiaj wieczorem lub jutro w dzień troszkę pośmigać??

Edytowane przez wykrzyknik

ma ktoś ochote dzisiaj wieczorem lub jutro w dzień troszkę pośmigać??

Ja to do 15 kwietnia odpadam, bo mam potomstwo na karku, ale ....

Jutro bedziemy nad Zegrzem i moze tam sie spotkamy i poznamy ? :flesje: :lalag:

ISRA: 27062
SREU: 614

ja mieszkam na woli ale moge dojechac na ursynow chociaz wogole sie nie znam na amtejszej topografi.wiec moze w jakims ogolnie znanym miejscu.a co do jutrzejszego zegrza........czemu nie tylko jak mam sie dowiedziec gdzie i o ktorej:0i ile wziac kielbasy;):):)

a co do jutrzejszego zegrza........czemu nie tylko jak mam sie dowiedziec gdzie i o ktorej:0i ile wziac kielbasy;):):)

Przeciez napisalem ze o 12 u Kate w Wieliszewie ...

A co do kielbasy .... sami jeszcze nie wiemy co bedzie sie dzialo :eek:

Masz Święta rozpoczyna się o godz.12

Z Warszawy do Częstochowy jest ok. 200km , czyli z przystankami na kawę, herbatkę będzie ok. 3-3,5 godz. jazdy .

Dlatego ja wyruszam o godz. 7 rano, żeby przed mszą dojechać na miejsce i mieć czas na odnalezienie znajomych.

O godz. 6.45 rano będę przy Centrum Handlowym Real na trasie nr. 8 w kierunku Katowic i Wrocławia. ( nie pomylić z centrum przy trasie na Kraków ).

Chętnych do wspólnej jazdy z przelotową 90-110km/h zapraszam z pełnym brzuchem i bakiem :)

Godzina 7.00 ODJAZD !

http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...47&ie=UTF8&z=16

Edytowane przez Jeżyk

A moze sa chetni na sobote ??

Jakby co, ja planuje zatrzymac sie tu:

http://www.jas-malgosia.pl/

i wracac w niedziele po poludniu.

Sobota czas na zwiedzanie okolicy a w niedziele spotkania z ekipamy bedacymi w Czestochowie i wspolny powrot do Warszawki :crossy: