piasektt Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Arab mistrzu bądź tak łaskaw i następnym razem spójrz na datę tematu! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arab Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ale ktoś przeczytał. :-)Jestem tu pierwszyraz, pierwszy raz na forum jakimkolwiek. Uzywałem tylko maili. Prosze o wybaczenie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Arab mistrzu bądź tak łaskaw i następnym razem spójrz na datę tematu! Pozdrawiam No akurat w tej kwestii powiem ze odkopanie tematu nie było głupim pomysłem....ponieważ chłopak nie zakładał nowego tematu tylko napisał w starym zmniejszając zaśmiecenie forum....może i temat stary ale zgadza się jego pytaniem WIĘC IMHO jest OK ;] niestety co do samej TW200 czy 225 nie moge nic powiedzieć :notworthy: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi