R.Y.B.A Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Kupilem klamke, ale brakuje jakigos elementu pomiedzy sama pompa a klamka. W hamulcowej to taki metalowy bolec, wie jak to jest w sprzeglowej ? to standardowy element, bedzie to mozna kupic w sklepie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 nikt nie wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 z twojego opisu nie wynika nic konkretnego, ale zgaduje że chodzi ci o baryłkę lub o "popychacz" tłoczka. najlepiej zrób zdjęcia wtedy będzie wszystko jasne. jeśli chodzi o baryłkę to można wyjąć ze starej klamki. jeśli o tą część którą nazwałem "popychaczem" to chyba jedynie z innej pompy można to wyjąć bo nie sądzę żeby w zestawie naprawczym coś takiego było. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 dostalem wlasnie bez starej klamki , wiec nie wiem czego brakuje, mam klamke , mam takei cos z regulacja do klamki tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Sporo informacji otrzymałeś już tu, i zadajesz to samo pytanie http://forum.motocyklistow.pl/cbr-1000f-kl...la-t109376.html , sprawdź też tutaj: dwa-kola.pl larsson.pl oraz w sklepie motocyklowym KLASA. Nie wiem czy to ustrojstwo można kupić osobno akcesoryjne. W Hondzie kupisz to na pewno. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi