maniek_awo Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Cześć wszystkim Postanowiłem w końcu zamieścić nowy temat dotyczący motocykli Triumph TWN niemieckich. Jest to co prawda mniej popularny weteran jak NSU , BMW czyZundapp i trudniej jest do niego co kolwiek znaleść jak do ww marek. Dlatego też proszę o kontakt i odzew włascicieli takowych moto szczególnie serii B. Ja posiadam Triumpha B 350 i interesuje mnie kwestia osprzętu bo to mi zostało do skompletowania. Kupiłem go już dość dawno bo ok 12 lat temu, ale teraz dopiero nadszedł czas aby się nim zająć. Interesuje mnie również kolor malowania (numer lakieru) wiem że były czerwone. Największą bolączką jednak jest brak tłoka. Dlatego zwracam się z prośbą o udostępnienie takiego na wzór do odlania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_awo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Cóż to nikt w Polsce nie ma takich moto? Czemu taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuborg Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam ! Posiadam B 125 i też szukam do niego części. Można napisać zapytanie na adres [email protected] Pozdrawiam Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez tuborg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafm72 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Cześć, Posiadam w wersji elektronicznej HANDBUCH für Triumph Modele B 204, B 204 E, B 204 F, B 254 F und B 350 Zainteresowany? Jak tak to proszę o sygnał. A wracając do niemieckich Triumph-ów ... ciężki temat u nas w Polsce. Części mało dostepne. Sam szukam Pompy Hajota Duplex do silnika MAG-a. Pilnie kupię! Skladam T350. Pozdrawiam Rafał A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi