tomeczek151 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Na początku zaznaczam że przeczytałem już inne tematy o rękawicach. Szukam rękawic tak jak napisałem już w temacie w których dałoby się jeździć w temperaturach od 10 do 30 stopni. Mój budżet to ok 250zł. W oko mi już wpadł jeden model modeki, a mianowicie Airvent. Jako że jestem uczniem na pieniądzach nie śpię takżę proszę wszystkich o wiele bardziej doświadczonych o opinię, czy tez jakieś inne odpowiednie propozycje modeli rękawic. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) Szukasz rękawic całosezonowych, a wybierasz model na lato. Z Modeki bradzo dobrze wypadły Racing Pro, powinieneś je spokojnie znaleźć za 250 zł. Poza tym Airventów nie ma już w ofercie na ten sezon. Edytowane 12 Stycznia 2009 przez skinny500 Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Jezeli szukasz rekawic bardziej na lato to moge polecic z czystym sumieniem http://www.allegro.pl/item521346736_najlep...zare_roz_s.html przy temperaturze 15 stopni jest juz w nich naprawde komfortowo, a w upalach tez nie jest najgorzej-bardzo dobra wentylacja. Uzywam ich juz trzy sezony i pomimo gleby nie sa zniszczone. Bardzo dobre materialy i jakosc wykonania.Ja za swoje na bajzlu dalem wlasnie 250 zeta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi