Skocz do zawartości

Anglia-Francja-Hiszpania-Portugalia i z powrotem

Vampimar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

elo opracuj ciekawe miejsca do odwiedzenia udzial w podrozy jest otwarty, kazdy moze sie przylaczyc, z tym ze wiekszosc z nas bedzie startowac z Uk ale mozliwe jest spotkanie we francji z reszta towarzystwa z Polandii. Nie mamy sprecyzowanej trasy kazde propozycje sa mile widziane. Ja juz urlop mam zaplanowany i nie wiem co by sie dzialo ruszam w trase 29 czerwca i 14 dni w trasie wiecej nie moge.

u mnie malutkie zalamanie :((( skrzynia mi siadla, 2 pierwsze biegi mi dzialaja tylko a nad reszta to sie musze nameczyc, a zmiana na dol to juz wogole niemozliwa...warsztat mnie czeka pojutrze :evil:

60 funa roboczogodzina plus czesci...szlag by to!!

a 29 czerwca to poniedzialek, takze mozna by w piatek albo sobote juz wystartowac :buttrock: , ja wiecej jak 2 tyg urlopu tez nie dostane niestety

Mumin_prs1 dolaczyc sie mozesz oczywiscie jak to kolega Bobeka juz wczesniej powiedzial :icon_biggrin:

pozdrawiam

Dzięki za zaproszenie, mam nadzieje ze dam rade sie dołączyća jesli chodzi o trase to fajnie gdybym wiedział gdzie chcecie najpierw ruszyć. Czy pierwsza, czy ostatnia ma być Francja? Ja dosyć dobrze znam połudinowo-zachodiną.

http://www.perpignantourisme.com/index.php?&lg=UK#

http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Fr...nes-le-Chateau/

http://www.carcassonne.org/carcassonne2.ns...pgeIntroVisiter

Wszystkie te miejsca są mega blisko granicy z Hiszpanią wiec po drodze i na prawdę je polecam!!

Jeśli chcielibyscie ruszyć dalej po francji to moglibysmy ruszyć lazurowym do Nicei i potem pojechac nad "Le Gorge du Verdon" :crossy:

http://www.provenceweb.fr/e/groupes/verdon/pays.htm

Wszystko bedziemy musieli ustalić wspólnie pozdrawiam

ja mysle ,ze zwidzic kilka miejsc we francji mozna, ale bardziej jednak bym stawial na spedzenie dluzszego czasu w Hiszpani :)

ps. moto moje juz doprowadzone do stanu uzywalnosci...skrzynia nie naruszona, koszt calosci Ł 46.58 :buttrock:

teraz tylko serwis i bedzie Git

Edytowane przez Vampimar

u mnie malutkie zalamanie :((( skrzynia mi siadla, 2 pierwsze biegi mi dzialaja tylko a nad reszta to sie musze nameczyc, a zmiana na dol to juz wogole niemozliwa...warsztat mnie czeka pojutrze :evil:

A to wszystko ze zostawiles motura na dworzu, na sniegu :banghead:

ISRA: 27062
SREU: 614

co moge ci doradzic to wynajmij od miasta garaz ja tak zrobilem koszt 30 funtow miesiecznie i moto nie rzuca sie w oczy zlodziejaszkom, a koszt niewielki nie mowiac ze moto suche.

co do wyjazdu to moja pani przylatuje z polski jeszcze nie wiem sobota czy niedziela, musi sie spakowac na moto, przywitac z coreczka no i ze mna i mozna ruszac.

co do podruzy luknij na wczesniejsze nasze wypociny jest link do mapy, francje przelecimy zwiedzajac to co bedzie na trasie do andory, a hiszpania - no coz od andory jak dobrze pamietam to next bedzie barcelona. Ja chcialbym zobaczyc mauretanskie stare miasta cordoba, sevilla. Jezeli to bedzie w planie do reszty sie dostosuje, no i woda musi byc slona i slodka z prysznica jak najczesciej - lipiec w hiszpanii zapewne bedzie upal.

Edytowane przez Bobeka

hej

ja z żoną i mój brat też chcielibyśmy się dołączyć

niestety nie mamy narazie motorów bo poprzednie sprzedaliśmy i polójemy na coś większego

jaki wybór byłby najlepszy pomiędzy - 1600 wild star, yamaha1300midnight star czy honda vtx 1300?

wcześniej miałem shadowa 750

pozdro

Swiezak jestem jeszcze, ale tez mysle o takiej wyprawie. Fajnie bo jest tu tez ziomal z kielc.

Bede sledzil watek. Pozdro

Ps. Po drodze z Valencii do Sevilli warto byloby zachaczyc o Gibraltar, ale trzeba bardziej na South, kotos chce tez wjechac do Cordoby wiec ciezko pogodzic. Co bedzie to bedzie. :lalag:

Edytowane przez dudek84

Swiezak jestem jeszcze, ale tez mysle o takiej wyprawie. Fajnie bo jest tu tez ziomal z kielc.

Bede sledzil watek. Pozdro

Ps. Po drodze z Valencii do Sevilli warto byloby zachaczyc o Gibraltar, ale trzeba bardziej na South, kotos chce tez wjechac do Cordoby wiec ciezko pogodzic. Co bedzie to bedzie. :lalag:

Kielce byly kiedys, teraz od 4 i pol roku w UK :buttrock:

hej

ja z żoną i mój brat też chcielibyśmy się dołączyć

niestety nie mamy narazie motorów bo poprzednie sprzedaliśmy i polójemy na coś większego

jaki wybór byłby najlepszy pomiędzy - 1600 wild star, yamaha1300midnight star czy honda vtx 1300?

wcześniej miałem shadowa 750

pozdro

wiec dolaczajcie :crossy: ,motorow niedlugo sie na rynku narobi od groma i bedzie w czym wybierac, co do pojemnosci , to nic nie pomoge bo ja sobie na 900tce smigam :icon_razz:

Nastepnej to juz nie bedzie ...... chyba ze za 10 lat :icon_mrgreen: :icon_razz:

srednia wyszla, ze dopiero za 20 lat :biggrin: