tomala122 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam mam problem ze swoim amorkiem podczas jazdy we dwoje strasznie dobija,mage kupic drugi mało jezdzony .Tylko moje pytanie brzmi czy z motorka z 1996r bedzie pasował do mojej z 1995 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Według strony ronayers.com będzie pasowac . W okienko "Where does this part fit? " wklej nr częsci 62100-19C00 . alpha-sports.com potwierdza ,bikebandit.com równiez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala122 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ok dzieki DARIUSZ L.W takim razie kupuje moze bedzie sztywniejsza.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi