Mortag Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 (edited) Witam. Mam do sprzedania motocykl mojej żony (forumowa Avienne). Robimy to z ciężkim sercem, ale jako, że motocykl był wykorzystywany weekendowo, a mój Bandit po spotkaniu z busem wymaga sporego wkładu finansowego, musimy Hondzię sprzedać :( Chętnych zapraszam do kontaktu i/lub obejrzenia motocykla w Brwinowie koło Warszawy PS Nie ma to jak zamieścić ogłoszenie bez linka do Allegro :flesje: http://www.allegro.pl/item524311158_honda_..._vt600_98r.html Edited January 7, 2009 by Mortag Quote Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avi Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Nadal aktualne :bigrazz: Moge dodac takze projekt malowania (bialo - czarny), dosyc klasyczny (do wgladu dla zainteresowanych kupnem) i kontakt do osoby, ktora miala go wykonac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts