Mortag Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 Witam. Mój przyjaciel Artur otworzył firmę zajmującą się aerografem. Chłopak ma naprawdę łeb pełen pomysłów i pewną rękę, więc szczerze i gorąco polecam. Jako, że firma dopiero zaistniała formalnie, strona internetowa jest w budowie i narazie zamieszczam małą reklamę w formie obrazkowej :rolleyes: Chętnych zapraszam do kontaktu telefonicznego. Nie zawiedziecie się! PS: Firma mieści się w Grodzisku Mazowieckim koło Warszawy. Quote Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0cny Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 A jakieś gotowe prace? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortag Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 Mogę pochwalić się moim Bandziorem, ktorego zdjęcie zamiesczam: Cholera nie mogę znaleść swoich zdjęć :evil: Troche się zirytowałem... Takie udało mi się wygrzebać (ta piękna Pani już jest zajęta więc nie piszcie :buttrock: ). Wiem, że nie ukazuje w pełni motorka, ale zawsze coś. Jeśli chciałbyś się dowiedzieć czegoś więcej (w tym inne zdjęcia np na maila) to myślę, że możesz zadzwonić i się z nim dogadać. Nie chę robić za jego pośrednika, żebym jakiejś gafy nie palnoł bo się nie znam poprostu :icon_rolleyes: Quote Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts