Jump to content

Aerograf

Mortag
 Share

Recommended Posts

Witam.

Mój przyjaciel Artur otworzył firmę zajmującą się aerografem. Chłopak ma naprawdę łeb pełen pomysłów i pewną rękę, więc szczerze i gorąco polecam. Jako, że firma dopiero zaistniała formalnie, strona internetowa jest w budowie i narazie zamieszczam małą reklamę w formie obrazkowej :rolleyes:

Chętnych zapraszam do kontaktu telefonicznego. Nie zawiedziecie się!

bilboard111gd2.th.jpg

PS: Firma mieści się w Grodzisku Mazowieckim koło Warszawy.

Rafał.

Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania.

www.paramoto.pl

Mogę pochwalić się moim Bandziorem, ktorego zdjęcie zamiesczam:

Cholera nie mogę znaleść swoich zdjęć :evil: Troche się zirytowałem...

Takie udało mi się wygrzebać (ta piękna Pani już jest zajęta więc nie piszcie :buttrock: ). Wiem, że nie ukazuje w pełni motorka, ale zawsze coś.

p1010940ox0.th.jpg

Jeśli chciałbyś się dowiedzieć czegoś więcej (w tym inne zdjęcia np na maila) to myślę, że możesz zadzwonić i się z nim dogadać. Nie chę robić za jego pośrednika, żebym jakiejś gafy nie palnoł bo się nie znam poprostu :icon_rolleyes:

Rafał.

Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania.

www.paramoto.pl