ogareczek 205 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 witam w jakich cenach kosztuje tuning silnika od - do proszę o odpowiedź. z góry dzięki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zależy co chcesz wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogareczek 205 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zależy co chcesz wymieniać. no sam nie wiem taki jakiś mały tuning na moc chce zrobić :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Heh. Nieprecyzyjne pytanie zadałeś. Zależy co chcesz zrobić, jak zrobić i jakie masz warunki i zdolności. Na allegro znajdziesz tunungowe gadżety do Ogra, chociaż chińskiej jakości ale kilka km zrobisz na nich. A reszta? Zależy co cchesz jeszcze zrobić - możesz znaleźć opracowania tuningu takiego silnika i przemyśleć co i jak, ile materiały, ile obróbka itd. Ceny tuningu nikt ci nie poda, może to byc 50PLN i widoczny efekt a może być 500PLN i marny efekt. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) Raczej przy niewielkich umiejętnościach techniczno-manualnych rakiety z tego nie zbudujesz zajrzyj do działu mechanika 2T, tam kolega Z3US opisywał przeróbkę swojej jawki (ten sam silnik co w 205) edit chyba że masz w nim silnik rometowski, to trochę inna bajka z tjuningiem :/ Edytowane 12 Stycznia 2009 przez michal.051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogareczek 205 Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Raczej przy niewielkich umiejętnościach techniczno-manualnych rakiety z tego nie zbudujesz zajrzyj do działu mechanika 2T, tam kolega Z3US opisywał przeróbkę swojej jawki (ten sam silnik co w 205) edit chyba że masz w nim silnik rometowski, to trochę inna bajka z tjuningiem :/ mam silnik rometowski oryginalny od 205 silnik 023 :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi