Gość Zbycho Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Widzę że wszystkim podoba się moje moto :buttrock: :evil: :D :D :buttrock: :evil: :( :D :banghead: :banghead: :banghead: :D :( Mine też :D :( :D :( :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ZbychoXJR1300 www.jim.siedlce.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 najładniejsze to dla mnie Z1000, ZRX 1200, Agusta Brutale, Hornet, Zephyr, GSX 1400 i wiele wiele innych. Nakedy RULEZ! ;) ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bouli Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Wg. mnie to najładniejsze są:Honda CB 1300, Triumph Speed Triple i Honda CB 450 S. Nie można zapomnieć również o ETZ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fazer Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 Zdecydowanie FZS 1000 Fazer :mrgreen: jak ktoś zauważył mimo, że to nie jest typowy naked ale jest śliczny ;) ahhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fazerka Opublikowano 12 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2004 Zdecydowanie FZS 1000 Fazer :mrgreen: jak ktoś zauważył mimo, że to nie jest typowy naked ale jest śliczny ;) ahhh ZGADZAM SIĘ W 110% ;) :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi