Skocz do zawartości

zima,zima..-a po zimie??

Brylu 1989
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam :notworthy:

siedząc w domu w ciepłych skarpetach z herbatą przed kompem,zaglądając w okno wzdycham i myśle kiedy wreszcie koniec zimy która w prawdzie dopiero zaczeła doskwierać,zapewne wielu z was tak ma...-więc postanowiłem chociaż zacząć temat o początku sezonu,jak każdy fajnie byłoby rozpocząć,mam nadzieje szcześliwy i bogaty w pamiętne przygody sezon 2009.. tutaj dawajmy pomysły co byśmy chcieli zrobić i gdzie się udać,a może uda sie naszą rodzina spotkać sie porozmawiać nabić kilometrów,a może i nawet trzepnąć berka :buttrock: pozdrawiam i czekam na wasze fantazje :icon_razz:

pozdrawiam Brylu

Edytowane przez Brylu 1989

Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 --->

Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450

Kurde, wiecie co, też mnie to dopadło. Wczoraj przeglądałem wszystkie fotki i filmiki które mam z moją czarnulą :P

Jedyne co mnie trzyma przy życiu to bardzo zgrana paczka znajomych i wspólne wypady na łyżwy/baseny/ zakupy i te spontaniczne imprezki na mieszkaniu studenckim :P

Spoko luz...

Ja sezon rozpocząłem 4 stycznia w niedzielę. :)

Troche śniegu było i - 16 st. C ale 1,5 km zrobiłem... :D

Teraz dojżewa we mnie pomysł żeby jechać na Elefantentreffen. Tyle, że chyba boczne kólka bym musiał dokręcić do pierdziawki.

Ja to już do głowy dostaje.Obiecałem że musze przestać każdego dnia oglądać te same moto-filmy i siedzieć

w kółko na forum. Ale łatwo nie bedzie.

Hehe ja dokladnie tak samo :biggrin: i jeszcze codziennie ide luknąć do garażu na moto :biggrin: (chociaż jak wyjeżdzam z garage puszką to zawsze widze moto przykryte)

pozdro i do wiosny ;)

• 3 tygodnie później...

Odpala ktoś już maszynę? Śniegi zeszły, tempearatura dodatnia więc chyba najwyższa pora :) Najprawdopodbniej w poniedziałek postaram się przetoczyć parę kilometrów w nowym sezonie. Jest jeszcze ktoś tak napalony jak ja?

Tomek

wy to macie dobrze ;) mozecie sobie popatrzec w garazu na moto, a ja? niestety nie. od polowy pazdiernika nie mam moto ;) wciagnalem sie w paintball wiec az tak bardzo nie odczuwam braku moto w zimowe weekendy ale od paru dni jak snieg stopnial i widze jezdzace moto zaczyna mnie brac... teraz nic innego mi nie zostaje jak siadac przed allegro i szukac, szukac i szukac :) mam nadzieje ze do konca lutego bede mial juz moto w garazu bo nie chce ominac zadnego ciekawego zlotu w tym roku.

Takze do zobaczenia wkrotce a ja zaczynam przeszukiwanie allegro i ebay ;)

P.S.jak by ktos byl zainteresowany paintballem, nawet pojedynczą grą pisac na PW, zalatwie wam taniej wypozyczenie sprzetu, gramy glownie w kędzierzynie-kozlu, slawiecicach, zalesiu śl, czasem na winowie i polskiej nowej wsi oraz w kolonowskiem :)

Edytowane przez LukaszXVS