Brylu 1989 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) witam :notworthy: siedząc w domu w ciepłych skarpetach z herbatą przed kompem,zaglądając w okno wzdycham i myśle kiedy wreszcie koniec zimy która w prawdzie dopiero zaczeła doskwierać,zapewne wielu z was tak ma...-więc postanowiłem chociaż zacząć temat o początku sezonu,jak każdy fajnie byłoby rozpocząć,mam nadzieje szcześliwy i bogaty w pamiętne przygody sezon 2009.. tutaj dawajmy pomysły co byśmy chcieli zrobić i gdzie się udać,a może uda sie naszą rodzina spotkać sie porozmawiać nabić kilometrów,a może i nawet trzepnąć berka :buttrock: pozdrawiam i czekam na wasze fantazje :icon_razz: pozdrawiam Brylu Edytowane 5 Stycznia 2009 przez Brylu 1989 Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 ja od jakiegoś tygodnia mam gulę w żołądku, jak pomyslę o wiośnie.... u nas na wsi zima długo trzyma, dziś 0,5 m śniegu odgarniałem od rana a ciągle sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja to już do głowy dostaje.Obiecałem że musze przestać każdego dnia oglądać te same moto-filmy i siedzieć w kółko na forum. Ale łatwo nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Kurde, wiecie co, też mnie to dopadło. Wczoraj przeglądałem wszystkie fotki i filmiki które mam z moją czarnulą :P Jedyne co mnie trzyma przy życiu to bardzo zgrana paczka znajomych i wspólne wypady na łyżwy/baseny/ zakupy i te spontaniczne imprezki na mieszkaniu studenckim :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0cny Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Spoko luz... Ja sezon rozpocząłem 4 stycznia w niedzielę. :) Troche śniegu było i - 16 st. C ale 1,5 km zrobiłem... :D Teraz dojżewa we mnie pomysł żeby jechać na Elefantentreffen. Tyle, że chyba boczne kólka bym musiał dokręcić do pierdziawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ja to już do głowy dostaje.Obiecałem że musze przestać każdego dnia oglądać te same moto-filmy i siedzieć w kółko na forum. Ale łatwo nie bedzie. Hehe ja dokladnie tak samo :biggrin: i jeszcze codziennie ide luknąć do garażu na moto :biggrin: (chociaż jak wyjeżdzam z garage puszką to zawsze widze moto przykryte) pozdro i do wiosny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Odpala ktoś już maszynę? Śniegi zeszły, tempearatura dodatnia więc chyba najwyższa pora :) Najprawdopodbniej w poniedziałek postaram się przetoczyć parę kilometrów w nowym sezonie. Jest jeszcze ktoś tak napalony jak ja? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Szlaki przetarte w nowym sezonie :crossy: 1. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2b411ad86eb37572.html 2. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/54df0bb07296e68a.html 3. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56a2786d864d54fb.html 4. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8eae5743f391eed4.html 5. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b418d5736b7ee3df.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raceteam Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 no jestem wspolautorem nissana sniegl stopnial i wyrywamy bloto z lasu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) wy to macie dobrze ;) mozecie sobie popatrzec w garazu na moto, a ja? niestety nie. od polowy pazdiernika nie mam moto ;) wciagnalem sie w paintball wiec az tak bardzo nie odczuwam braku moto w zimowe weekendy ale od paru dni jak snieg stopnial i widze jezdzace moto zaczyna mnie brac... teraz nic innego mi nie zostaje jak siadac przed allegro i szukac, szukac i szukac :) mam nadzieje ze do konca lutego bede mial juz moto w garazu bo nie chce ominac zadnego ciekawego zlotu w tym roku. Takze do zobaczenia wkrotce a ja zaczynam przeszukiwanie allegro i ebay ;) P.S.jak by ktos byl zainteresowany paintballem, nawet pojedynczą grą pisac na PW, zalatwie wam taniej wypozyczenie sprzetu, gramy glownie w kędzierzynie-kozlu, slawiecicach, zalesiu śl, czasem na winowie i polskiej nowej wsi oraz w kolonowskiem :) Edytowane 26 Stycznia 2009 przez LukaszXVS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi