gibi Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 najlepiej sprowadzony zuszkodzonym silnikiem czekam na propozycje : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dornis Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Hej, Jaki rocznik i w jakiej cenie Cie interesuje kot? Chcesz go przeznaczyć na części, czy mi się wydaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibi Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 potrzeba mi sporo części do mojego szczegulnie plastiki w dobrym stanie dlatego szukam całego cena 4-5 tyś.rok obojentny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 A koniecznie musi być thundercat?? może yzf 750 '93 by cię interesował?? cały sprawny na chodzie i przygotowany po wymianach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 koniecznie musi być thundercat :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi