dudek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Hej! Mam pytanie odnośnie tychże kombinezonów. Czy miał ktoś okazję jeździć w tym lub zna jakieś obiektywne opinie? Chodzi mi o trwałość, wygodę noszenia i bezpieczeństwo. Zastanawiam się nad kupnem stąd moje pytanie. Może mace jakieś inne propozycje w tej kategorii cenowej (max 1300 pln). Prosiłbym tutaj o ewentualne namiary na sklepy internetowe itp, choć w zasadzie jestem zdecydowany na ww. "sprzęty". Pozdrawiam i szerokości w Nowym Roku;) :crossy: Dudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Kumpel użytkuje ten model, zaliczył szlifa na torze przy mniej więcej 80-90km/h i po za lekkimi otarciami kombinezon jest cały. Po za tym przelatał w nim cały sezon i mniej więcej 12000km. Jak na te 1300PLN to raczej warto. Rękawiczek tej firmy nie polecam, jemu 3 razy wymieniali model ze skóry płaszczki za 260PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi