Gość damiancio Opublikowano 16 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2002 Jestem zainteresowany kupnem Nsr125r ale nie wiem kiedy kupić.Czy przed sezonem czy po sezonie a moze w trakcie sozonu.Nie wiem kiedy dostanę ją najtaniej. A bardziej byście polecali mi nsr125r czy aprilia125??Czy w cenie 6000zł dostane porządny motocykl ktorym mogłbym pojeździć troche??Mam 16lat i jeździłem juz mz250 wsk175 po przerobieniu i wszystkimi komarkami.Doradzacie mi kupno nsr czy raczej polecilibyście mi coś innego?? :DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czarnyy Opublikowano 16 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2002 Witam :!: Myśle że lepiej było by kupić teraz po sezonie bo powinien być wiekszy wybór i możesz kupić taniej :!: A co do tego czy nsr czy coś innego to niewiele mogę ci pomóc bo nie jeździłem nigdy na takim sprzęcie ale z tego co słyszałem to w eksploatacji honda wychodzi dość pozytwnie gdyż jest do nuiej stosunkowo łatwo dostać części. To na tyle co mogę ci pomóc. Zyczę ci powodzenia w poszukiwaniach sam teraz szukam jakiegoś w miare pożądnego sprzętu z przedziału 600-750 bo stwierdziłem że już pora na coś troche wiekszego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 17 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2002 Witka...zgadzam się z Czrnyym...po sezonie większy wybór a i da się zauważyć że ceny ciut niższe...poza tym przez zimkę można usunąć ewentualne usterki i wymienić zużyte części aby w sezonie tylko śmigać...a żeby było śmieszniej to ja złamałem tą zasadę i motocykl zmieniłem w samym środku sezonu (lipiec) :lol: ...na szczęście był z pewnej łapki i zero niespodzianek było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 22 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2002 Na temat NSR już sie wypowiedziłem obszernie w forym MOTOCYKLE. Co do tego kiedy kupić motocykl motocykl to sprawa jasna, ze pomiędzy końcem listopada aż do wiosny.........bo wtedy motocykle są najtańsze........ POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2002 zawsze w zimie moto jest tańsze mi sie udało npo ok 30% mniej zapłacić niż w sezonie,a jednak okazje sie zdażają(choć wcześniej sie na 2 przejechałem) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiancio Opublikowano 26 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2002 piszcie co sądzicie o tym. z miłą chęcią poczytam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiobaran Opublikowano 15 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2002 Witam. Pewnie że po sezonie, taniej, możesz przez zime wypieścić motorek...itd.Pozdrawiam MICHAŁ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi